Ajuntament de Vilafranca del Penedès

"CONNECTA'T AL CATALÀ" - CURSOS DE CATALÀ

"CONNECTA'T AL CATALÀ" - CURSOS DE CATALÀ

06 de setembre de 2017

Aquesta tardor, connecta’t al català!

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i Garraf ofereix cursos de català de tots els nivells, des de l’inicial fins al superior (C2), de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats.

 

L'oferta de cursos que s'obren a Vilafranca, Sant Sadurní d'Anoia, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Cubelles cobreix els diferents nivells: des dels cursos per iniciar-se en l'aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar català a la feina, fins a cursos per millorar l'escriptura en contextos formals. 

 

Com a novetat, a Vilafranca, a més dels cursos habituals quadrimestrals, s'ofereixen cursos trimestrals, la qual cosa permetrà assolir un nivell de català en menys temps. Igualment, es poden seguir tant en la modalitat presencial com en la combinada Parla.cat (aprenentatge en línia amb dues sessions presencials) i tenen certificació oficial.


Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al CNL i ara en vulguin seguir un han de fer una prova de col·locació a partir del 4 de setembre amb la finalitat de situar-les en el nivell més adequat. Per demanar dia i hora cal que s'adrecin al Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès (c. de Pere el Gran, 32, 1r, tel. 93 890 61 79) o bé a l'Oficina de Català de Sant Sadurní d'Anoia (c. de Marc Mir, 15, tel. 93 891 03 25 ext. 5054). 
Un cop conegut el resultat de la prova, podran formalitzar la matrícula a partir del 18 de setembre (alumnat nou), segons el nivell del curs que hagin de seguir. Els antics alumnes es matricularan el 13 de setembre (nivells bàsic, suficiència i C2) o el 14 (nivells elemental, intermedi o cursos complementaris). 

 

Al web del CNL (www.cpnl.cat/xarxa/cnlaltpenedes/) s'accedeix a tota la informació actualitzada sobre aquests cursos: calendari d'inscripcions, horaris, adreces, etc.