Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Concurs Tik Tok

25 de febrer de 2021

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès a través de les regidories d'Igualtat i Joventut convoca un concurs de TikTok's dirigit a la població jove d'entre 13 i 18 anys amb l'objectiu de promoure la reflexió entre la joventut a través de la creació audiovisual. 

El tema del vídeo ha de ser la igualtat de gènere, les relacions afectives sanes entre homes i dones, l'oposició al masclisme, l'apoderament de les dones, la detecció dels micromasclismes i el rebuig cap a tot tipus de discriminació per raó de gènere. 

 • Qui hi pot participar? Hi pots participar si tens entre 13 i 18 anys i vius a Vilafranca o estudies en algun dels centres educatius de la vila. 
 • Com hi pots participar?
  • Puja el teu vídeo (de menys d'1 minut) al teu compte de Tik Tok, amb el hashtag #jovesperlaigualtatdegenere i menciona @espaijovelanau. És imprescindible que el teu compte sigui públic, ja que si és privat no podrem veure el teu vídeo.
  • Inscriu-te aquí.
  • Lliura l'autorització del pare/mare/representació legal a l'espai jove La Nau a través del correu: lanau@vilafranca.cat 
 • Fins quan tinc temps?  Pots presentar el o els vídeos entre el 8 i el 16 de març de 2021. 
 • Quin premi hi haurà per al vídeo guanyador? Una tauleta de 64 GB!
 • Quan es donarà a conèixer? El dia 23 de març de 2021. 

Consulta les bases del concurs.

Per a més informació pots contactar amb l'Espai Jove La Nau a través del correu lanau@vilafranca.org o per whatsapp al 636 93 54 66.

Anima't a dir la teva i fes arribar el teu missatge a través de #jovesperlaigualtatdegenere !

 

Accessibilitat