Ajuntament de Vilafranca del Penedès

CLAUSTREJOCS, jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures

CLAUSTREJOCS, jornades estiuenques dels jocs de taula, rol i miniatures

04 de juliol de 2018

El cap de setmana del 14 i 15 de juliol es fa una nova edició del ClaustreJocs, enguany evoluciona de format i en lloc de realitzar-se en un format de 24 hores sense parar, es realitzarà en horari diürn.

Els horaris d’aquests dos dies seran: dissabte, 14, de les 10.30 h del matí i fins a les 10 de la nit; i diumenge de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda.

El ClaustreJocs es realitzen per tercer any consecutiu al Claustre de Sant Francesc, un espai idoni per gaudir dels jocs a l’aire lliure en un entorn privilegiat i tranquil, en ple centre de Vilafranca.  

El ClaustreJocs és un esdeveniment ideal per a qui vulgui conèixer a altres jugadors i jugadores, i treure a taula jocs de llarga durada que estiguin estancats a les prestatgeries. Però també serveix per a qui no sap jugar i vulgui provar què són els jocs de taula moderns, ja que es disposarà d'una àmplia ludoteca per a tots els nivells.

L’accés a les jornades és gratuït, però com en les anteriors edicions, el ClaustreJocs també vol ser una activitat solidària, i per aquest motiu, es torna a repetir la fórmula de recaptació d'aliments per al Rebost Solidari de Vilafranca, per això s’anima que tothom que hi assisteixi col·labori portant aliments (oli, llet i/o peix en conserva) com a entrada.

NOVETAT: format nocturn a l’alberg municipal de Joventut

La novetat d’aquesta edició és el format nocturn, que es realitzarà a l’alberg municipal de Joventut tot aprofitant que durant aquestes dates també es realitza l’intercanvi internacional juvenil Body Language 4  Inclusion.

A partir de les 11 de la nit, es realitzarà una activitat compartida amb els joves participants de l’intercanvi a través del joc narratiu, una tipologia de jocs que incorporen la representació teatral, un dels eixos temàtics de  l’intercanvi.

Per aquest motiu, es dona l’opció a les persones assistents al ClaustreJocs de fer una reserva a l’alberg i poder  pernoctar-hi després de l’activitat per tal que l’endemà, si ho desitgen, puguin continuar jugant al claustre.

Les places són limitades i per això s’aconsella a tot aquell que vulgui gaudir d’una nit diferent fora de casa, i jugar amb joves d’altres indrets d’Europa, faci la seva reserva a alberg@vilafranca.org. Aquesta opció té un cost de 13,65 euros en concepte de pernoctació (amb l’esmorzar opcional, no inclòs al preu).

Aquesta iniciativa està promoguda per l'associació ADALT, amb la col·laboració de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, les jornades Vila Juga i Jugaires del Penedès, i forma part de la programació Jovestiu OFF del servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.