Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Beques 2018/2019

17 de agost de 2018

Des d'avui mateix, dia 17 d'agost ja està oberta la convocatòria per demanar una beca tant per a estudis postobligatoris com per a estudis universitaris que convoca cada any el Ministeri d’Educació.

Per a estudis postobligatoris: batxillerat, Formació Professional de grau mitjà i de grau superior, ensenyaments artístics professionals, ensenyaments esportius, ensenyaments artístics superiors, EOI, cursos d’accés i cursos de preparació a les proves d’accés, PFI... La sol·licitud es pot tramitar fins l'1 d’octubre. Més informació aquí.

Per a estudis universitaris i màsters es pot demanar fins al 15 d’octubre. Més informació aquí.

Per ambdues, primer cal registrar-se i un cop emplenada la sol•licitud s’envia telemàticament i l‘aplicació genera un justificant que cal imprimir i/o guardar.

També està oberta des del 5 de juliol al 15 d’octubre la sol·licitud per poder demanar la beca Equitat que ofereix la Generalitat de Catalunya per a estudis de grau o d’un màster habilitat en universitats públiques per a la minoració dels preus públics dels crèdits. Aquí també en trobareu la informació.

Us recordem que al nostre Servei d'Informació i Assessorament per a Joves (SIAJ) us en podem informar!