Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Arriben els Happy Fridays a La Nau!

29 de octubre de 2019

A partir d'aquesta tardor  l'Espai Jove la Nau oferirà els divendres a la tarda de 18 a 20h un nou cicle d'activitats diverses per als i les joves d'entre 13 i 17 anys. Aquesta nova iniciativa porta el nom de "Happy Fridays" i persegueix l'objectiu de generar un espai de relació i oci alternatiu per al públic adolescent, on gaudir i aprofitar al màxim els divendres a la tarda: karaoke, cinema, jocs, etc. Activitats obertes i gratuïtes.

Des de La Nau es dissenyaran i organitzaran les activitats del cicle de manera participada amb els i les joves usuàries de l'equipament, creant així un espai de relació i convivència a partir dels gustos i interessos juvenils.

La primera activitat que dóna el tret de sortida a aquest cicle d'activitats dels Happy Fridays és la Festa "Castaween" del dijous 31 d'octubre. Aprofitant que se celebra el dia de la Castanyada i també per a molts joves "l'adoptada" Festa de Halloween, els i les joves de La Nau han estat treballant de valent per a muntar un "Scaperoom de terror". Aquesta és una proposta participativa, oberta i gratuïta. S'hi pot participar amb grups d'entre 4-5 perones i consisteix en superar una sèrie de proves per poder "escapar" dels diferents escenaris terrorífics que la comissió organitzadora ha preparat. Finalment, un cop acabat l'Scaperoom, els i les joves podran gaudir d'una Festa de disfresses amb la millor música i d'un premi final a la disfressa més original.

Els Happy Fridays arriben a La Nau per quedar-s'hi! Mira totes les activitats previstes per aquest proper mes de novembre:

No cal realitzar inscripció però és preferible reservar plaça, per fer-ho es pot fer enviant un whatsapp al 636 93 54 66 o un correu electrònic a lanau@vilafranca.org