Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Aquest setembre a la Nau

04 de setembre de 2019

La programació d'estiu de la Nau continua durant tot aquest mes de setembre. No caiguis en la depressió post festa major i treu-li profit al que queda d'estiu!

                                                    

Et fem cinc cèntims del que tenim preparat per aquest setembre a la Nau, per diferents franges d'edat. Recorda que per participar cal realitzar la inscripció

ULL! Canvi de dates de dues activitats de la programació d'estiu, potsposades a la programació de tardor: 

T'informem també que ja estem treballant en la nova programació de tardor (octubre - desembre), tenim propostes molt interessants que s'estan coent, a partir de mitjans de setembre esperem publicar la nova programació, estigues alerta! Mentrestant, ja t'avancem algunes propostes a les quals ja et pots inscriure: 

I molt més: formacions, monogràfics, espectacles, grups de discussió... 

Recorda que aquesta setmana i la vinent encara tenim obert en l'horari d'estiu: matins i tardes (matins de 10 - 14h i tardes de 17 - 22h) de dilluns a divendres i dissabtes tarda (17 - 22h). A partir del 16 de setembre ja tornarem a l'horari habitual de tardes de dilluns a dissabte de 16:30 - 21:30 h.

Per qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a lanau@vilafranca.org, per whatsapp al 636935466 o trucant al telèfon 937683868 durant l'horari d'atenció. 

I no oblidis seguir-nos per les xarxes! Estem com a Joventut Vilafranca a l'Instagram, Facebook i Twitter.