Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

ACTE DE DESCOBERTA DEL NOM DEL NOU ESPAI JOVE

25 de gener de 2019

Després de la campanya realitzada entre els mesos de novembre i desembre, Posem nom al nou espai jove, mitjançant la qual es convidava als i les joves a votar quin és el nom que més els agradava per al nou equipament juvenil, finalment el proper dissabte dia 9 de febrer es donarà a conèixer quin és el nom més votat i que serà l'escollit per al que serà el nou espai per a joves de Vilafranca. 

L'acte de descoberta del nom tindrà lloc al mateix Espai Jove (c/ de Baltà de Cela, 45-47) i ha estat dissenyat per una representació del Grup Motor Jove, el grup de joves que han participat en el procés participatiu de l'equipament des de l'inici del projecte, juntament amb el regidor i l'equip tècnic de joventut. 

Es tracta d'un acte obert, destinat a tots els i les joves, i que comptarà també amb la participació dels grups de joves dels esplais MIV, GEP i de l'Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix.

L'acte començarà a les 17h, en primer lloc es realitzaran un jocs grupals on podran participar-hi totes les persones assistents, les activitats consistiran en anar resolent una sèrie d'enigmes i preguntes relacionades amb el projecte de l'espai jove. Quan tots els grups aconsegueixin resoldre els enigmes, tindran la clau per descobrir el nom i serà en aquest moment quan els representants del Grup Motor de Joves donaran a conèixer el nom més votat. 

A continuació, la música feminista de les PD Parpel's i portes obertes per visitar l'equipament. 

 

DESCOBREIX EL NOM DEL NOU ESPAI JOVE, T'HI ESPEREM!!!