Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

2ª edició del TrescaJove a Vilafranca

23 de juliol de 2019

Fundesplai, en col·laboració amb el Servei de Joventut, organitza a Vilafranca una nova edició del programa TrescaJove. La nova edició es realitzarà en la seva totalitat a l’espai jove la Nau, durant la propera tardor.

El programa TrescaJove és un projecte emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. El seu objectiu és afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de les persones joves, a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral en l’àmbit del lleure educatiu.

El curs, que ofereix 20 places, es farà del 9 d’octubre al 13 de desembre, la part d’habilitats socials i ocupabilitat, tutories i la part teòrica del curs de monitor/a. La part de pràctiques s’iniciarà el mes de gener.

L’horari serà de dilluns a divendres, matins de 9:30 – 14:30 h, a l’espai jove la Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 – 47).

Requisits:

  • Per a persones joves entre 18 i 29 anys.
  • Estar en situació d’atur.
  • Estar donada d’alta a Garantia Juvenil (al SIAJ et podem informar de com fer-ho).

Activitat 100% finançada.

Les inscripcions ja estan obertes!

Per a més informació i inscripcions, contactar amb l’espai jove La Nau o al SIAJ (presencialment o per telèfon).