Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

25N dia per a l'eliminació de les violències envers les dones

22 de novembre de 2019

Des de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès s'han organitzat diverses actes i activitats coordinats des de la Regidoria d'Igualtat.

A l'Espai Jove La Nau hi ha programat:

  • Els dies 22 i 23 de novembre un taller d'autodefensa femenina.
  • 29 de novembre, a les 19 h,  hi haurà un teatre-fòrum amb el títol I a tu... com t'agrada?, a càrrec de la companyia Farcits de Crema.

I a altres espais de Vilafranca: 

  • 26 de novembre, a les 19h, a l'Escorxador:

Lectura del manifest a càrrec de l'alumnat de l'EMA Arsenal, que també és l'autor de la imatge gràfica 

Conferència institucional a càrrec de Vicky Bernadet, impulsora de la Fundació Vicky Bernadet, amb el títol L'abús sexual infantil en el marc de la violència masclista. La Fundació Vicky Bernadet treballa des del 1997 en l'atenció integral, prevenció i sensibilització dels abusos sexuals a menors comesos en l'àmbit familiar i de l'entorn de confiança del menor. 

  • 27 de novembre a les 19 h, a la Biblioteca Torras i Bages, presentació del llibre De la poma a la pantalla: amor, sexe i desig a l'època digital, a càrrec de la seva autora, la periodista Marta Roqueta. 
  • 28 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca Torras i Bages, roda de lectura de textos de creació pròpia i d'altres autors.
  • 2 de desembre, a les 19.30h, a la sala Zazie 7a Edició del programa Conegudes (també) a casa, amb el film Casa de ningú, i col·loqui amb les persones assistents.