Ajuntament de Vilafranca del Penedès

14A Festa de Cloenda del Programa de dinamització per a adolescents i joves a l'Espirall

14A Festa de Cloenda del Programa de dinamització per a adolescents i joves a l'Espirall

10 de abril de 2018

Com a cloenda del Programa de dinamització per a adolescents i joves a L'Espirall, el Servei de Joventut organitza conjuntament amb joves i l'associació de veïns del barri, la jornada 14A, aquest dissabte 14 d'abril, de 10.30 a 15 h aproximadament, amb tot d'activitats adreçades a adolescents i joves.

La jornada es realitzarà al local municipal del barri i a la Plaça Doctor Bonet i comptarà amb 3 espais diferents: espai d'associació de veïns i veïnes, espai tallers i espai musical.

ESPAI ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES

De bat a bat: la jornada començarà a les 10.30 h al remodelat local municipal (Plaça Doctor Bonet s/n) amb un debat adreçat especialment als joves del barri. Des de l'Associació de Veïns de L'Espirall, es presentaran projectes nous que volen impulsar amb el suport dels joves. Alhora, hi haurà torn obert de preguntes, debat i recollida d'opinions sobre com potenciar el dinamisme juvenil al barri.

Estand informatiu: a partir de les 12 h  i a la plaça Doctor Bonet, l'associació de veïns i veïnes disposarà d'una carpa informativa sobre els projectes en què busca la participació juvenil, especialment la realització d'una comparsa de Carnaval per l'any que ve i voluntaris pel Correbars i la Holly Party de la Festa del Barri.


ESPAI TALLERS

   Destereotipa la teva samarreta!: d'11 a 12.30 h, tots/es aquells/es joves que ho desitgin, poden   participar en un taller d'estampació de samarretes amb la tècnica de l'stencil. Podràs escollir entre diferents   models de plantilles les frases reivindicatives a favor de l'Equitat de Gènere.

   IMPORTANT: Porta la samarreta o una peça de roba de color blanc que vulguis estampar de casa.

 Customitza't les teves ungles!: de 12 a 13.30 h, la primavera arriba a les teves ungles! Aprèn a fer un arc   de Sant Martí a  la teva ungla amb una senzilla i creativa tècnica. 

ESPAI MUSICAL

DJ Edmond: de 12.30 a 13.30 h, per amenitzar la jornada, el jove dj. del barri punxarà música de fons, sobretot House...

Los Cierra Bares: a les 13.30 h, és el torn de Los Cierra Bares. Són un grup jove, però alhora amb anys d'experiència en el món del hip-hop. Estimen el barri i el barri els estima. Rap potent i fresc i de casa nostra!


La jornada també contempla possibles altres sorpreses que s'aniran desvetllant durant el mateix 14 d'abril. Destacar que les diverses activitats seran conduïdes per joves del barri, amb ganes de dinamitzar-lo, i amb el suport de l'Associació de Veïns i Veïnes de L'Espirall, oberts al fet que els joves s'apropin per col·laborar i proposar altres projectes.