Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació d'activitats a l'espai jove La Nau

El nou equipament juvenil de Vilafranca ja és una realitat! Vine a conèixer aquest nou espai per a joves i anima’t a participar a alguna de les activitats que arrenca aquest febrer.

Les activitats s’adrecen al públic jove, d’entre 14 i 30 anys. Si t’interessa participar-hi, només cal que en facis la inscripció.

Properament des del Servei de Joventut anirem ampliant la programació d’activitats, si tens alguna proposta d’alguna activitat o tema que t’agradaria, passa’t per l’espai jove i parla amb el personal de l’equipament, volem escoltar les vostres propostes!

Activitats que comencen aquest febrer i que tenen continuïtat fins el proper mes de juny de 2019:

Cant, expressió artística, desinhibició, gestió emotiva.  Aquest projecte es basa en un workshop setmanal on s’aprendrà a utilitzar la veu com a eina d’expressió emocional i artística. S’aprendran tècniques bàsiques de cant per desenvolupar la pràctica musical i es donaran nocions essencials per utilitzar el cant com a mitjà de desinhibició i gestió artística i personal de les pròpies emocions.

Vine a cantar i descobreix com a través del cant pots aprendre a gestionar millor les teves emocions. Si ets dels que cantes a la dutxa o dels que van taral·larejant tot el dia les teves cançons preferides, aquest és el teu espai!

A càrrec deXavi Arnabat, musicòleg i instructor d’activitats físiques.

Dates de realització: tots els dimarts a partir del 19 de febrer.  (19 i 26 febrer, 5, 12, 19 i 26 de març, 2, 9, 23 i 30 abril, 7, 14, 21 i 28 de maig i 4, 11 i 18 de juny).


Horaris: de 18:30h – 20 h

Preu: 40 € (tot el curs)

Per als qui volen fer un tastet del món del teatre o per a joves membres de companyies amateurs que volen adquirir una tècnica bàsica. No cal experiència prèvia.

Tothom pot gaudir del plaer del teatre. L'objectiu bàsic d’aquest curs és divertir-se fent teatre, tot aprenent els principis del fet d’actuar: la pèrdua de la vergonya, la importància del cos i la veu, la presència escènica, les regles bàsiques del joc dramàtic, la confiança en el grup, la improvisació i la creativitat personal... 

Descobreix i inicia’t en el fascinant món del teatre!

A càrrec deCarles Casas, professor de teatre, actor i dramaturg.

Dates de realització: tots els dijous a partir del 21 de febrer.  (21 i 28 febrer, 7, 14, 21 i 28 de març, 4, 11 i 25 abril, 2, 9, 16, 23 i 30 de maig i 6, 13 i 20 de juny).


Horaris: de 19h – 20:30 h

Preu: 40 € (tot el curs)

Iniciació als diferents estils de ball moderns (hip hop, newstyle, dancehall,  commercial dance...), mitjançant l’aprenentatge de diferents coreografies i amb la música que més sona!

A càrrec deCristina Barros, professora de ball

Dates de realització: tots els divendres a partir del 22 de febrer (22 de febrer, 1, 8, 15, 22 i 29 de març,  5, 12 i 26 d’abril, 3, 10, 17, 24 i 31 de maig i 7, 14 i 21 de juny)


Horaris: de 18h – 19 h

Preu: 30 € (tot el curs)

Taller pràctic quinzenal on des del context d’una formació grupal es tocaran i es desenvoluparan ritmes de percussió emprant llenguatges musicals de diferents indrets del món: llatins, brasilers, africans o nord-americans.

Tant per a persones que s’inicien com per a les que ja toquen instruments de percussió de qualsevol tipus, fins a un nivell intermig.

A càrrec deOriol Vallès, psicòleg musicoterapeuta i formador.

Dates de realització: els divendres, a partir del 22 de febrer, de forma quinzenal (22 de febrer, 8 i 22 de març,  5 i 26 d’abril, 10 i 24 de maig i 7 de juny).


Horaris: de 18:30h – 19:45 h

Preu: 20 € (tot el curs)

Espai de trobada mensual obert a totes aquelles persones interessades en iniciar-se en el món de la creació i la fabricació digital. A través de diferents eines i maquinària especialitzada de fabricació digital, podràs experimentar i crear els teus propis invents!

Durant aquestes primeres sessions, s’introduirà al món del disseny i la impressió 3D.

A càrrec deCapek maker.

Dates de realització: un dissabte al mes a partir del 23 de febrer (23 febrer, 23 de març, 27 d’abril, 25 de maig i 22 de juny).


Horaris: de 10:30h – 13:30 h

Preu: 25 € (totes les sessions)

 

Un espai de trobada adreçat a persones joves amb inquietuds literàries: lectura, escriptura creativa, contextualització literària...

T’agrada escriure? T’agrada llegir? Aquest és el teu club!

 

A càrrec deMaria Rodríguez, traductora i locutora de ràdio.

Dates de realització: un dissabte al mes a partir del 23 de febrer (23 febrer, 23 de març, 27 d’abril, 25 de maig i 22 de juny).


Horaris: de 17h – 19:30 h

Preu: Activitat gratuïta

Vola, viu, veu món i descobreix tot el que t’està esperant!

  • 26 de febrer: Camps de treball, dóna sentit a les vacances 

  • 26 de març: Volta per Europa a cop de voluntariat: Cos Europeu de Voluntariat.

  • 30 d’abril: Enfeina’t a l’estranger.

  • 25 de juny: Intercanvis juvenils, la mobilitat a l’abast.

  • 30 de juliol: Recursos pràctics per viatjar.

 

A càrrec de: Assessoria de mobilitat internacional del SIAJ

Dates de realització: Un dimarts al mes a partir del 26 de febrer (26 e febrer, 26 de març, 30 d'abril, 25 de juny, 30 de juliol).

 

Horaris: Inici a les 19h

Preu: Activitats gratuïtes

 

Inscripció:

Per internet. Realitza una única inscripció per a les diferents activitats.

Confirmació de plaça:

Un cop arribem al mínim de persones per fer-se l’activitat, contactarem amb tu per whatsapp per confirmar-te la plaça.

Pagament: si t’has inscrit a alguna activitat que té un cost econòmic, caldrà que en facis el pagament. Espera que contactem amb tu abans de fer l’ingrés. Consulta les instruccions de pagament.

Documentació:

Un cop fet el pagament, si s’escau, ja ens podràs fer arribar la documentació necessària:

-Duplicat de pagament de l’entitat bancària, on consti el nom de la persona inscrita i el concepte activitats Espai Jove.

-Autorització de la representació legal, en el cas que sigui menor d’edat.

La documentació s’ha de fer arribar a l’espai jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45 – 47) en horari de tardes de 16:30 – 21: 30 h de dilluns a divendres o dissabtes de 10 – 14h i de 17 – 21:30h.

Més informació: pots venir a veure’ns a La Nau en el mateix horari i en parlem! O bé truca al Servei de Joventut al 93 892 08 08.

Et recordem que ens pots seguir a través de les nostres xarxes: Facebook, Twitter i Instagram