Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Setmana Santa 2021

Programació Setmana Santa a La Nau

La Nau posa en marxa la programació especial de Setmana Santa  adaptada al context de pandèmia que estem vivint però que arriba farcida de propostes variades i atractives.

La programació d'aquesta Setmana Santa serà 100% presencial i es farà amb grups petits de joves des de 13 fins a 17 anys, tot seguint les mesures d'higiene i seguretat establertes.

Totes les activitats són GRATUÏTES i requereixen d'inscripció, ja que tenen places limitades. 

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Ens pots enviar un whatsapp al 636 93 54 66 o un correu electrònic a lanau@vilafranca.org 

 

ACTIVITATS PER A JOVES DE 13 - 17 ANYS: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tens disponible la nova programació trimestral de primavera (d'abril a juny), deixa'ns també les teves propostes d'activitat, ens agrada que ens digueu la vostra i així tenir en compte les vostres idees per a la futura programació.

HORARI I SERVEIS DURANT LA SETMANA SANTA:

No oblidis que durant el període de Setmana Santa ( dies 29, 30, 31 de març i 1 i 3 d'abril de 2021), La Nau obre en un horari ampliat: matins de 10 - 14 h de dilluns a divendres i tardes de 17 - 21 h de dilluns a dissabte (excepte els festius: divendres 2 i diumenge 4 d'abril). Durant aquest horari, a banda de les activitats proposades, també podràs seguir gaudint del servei de cessió d'espais durant tot el dia i La Nau d'Estudi durant els matins

La Nau d'Estudi

Cessió d'espais per a usos juvenils 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Mesures COVID-19 en les activitats presencials:

Es seguiran totes les recomenacions sanitàries que indiquen les autoritats competents. Les mesures seran revisades periòdicament per tal d'incorporar mesures noves o fer les modificacions necessàries a les mesures vigents. 

  • Caldrà accedir a l'equipament amb mascareta i es mantindrà la distància de seguretat d'1,5 m com a mínim, en tot moment.
  • Caldrà portar la mascareta durant tot el transcurs de l'activitat, a on ser que en determinats moments calgui treure-la per la conveniència de l'activitat (com per exemple si es realitzen activitats físiques, sempre garantint la distància mínima d'1,5m).
  • Higiene personal: es fomentaran i garantiran les pautes d'higiene personal adequades facilitant els productes i materials necessaris: punt de desinfecció a l'entrada i a la sortida. 
  • Neteja, desinfecció i ventilació: s'assegurarà la neteja, desinfecció i ventilació constant i pautada de totes les superfícies, espais i materials. 
  • Grups reduïts: els grups tindran un nombre màxim de 6 participants i un màxim del 50% d'aforament en les activitats culturals. 
  • La persona formadora de les activitats formatives serà la mateixa durant tota la durada de l'activitats i les diferents sessions. 
  • Responsable de seguretat i higiene: hi haurà en tot moment una persona responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel seguiment de les mesures de prevenció. 

No es podrà participar a l'activitat si es manifesten símptomes de COVID-19 o s'ha estat en contacte amb persones afectades durant els 14 últims dies.

Accessibilitat