Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació Estiu 2020

 

La Nau posa en marxa la nova programació trimestral de l'equipament, una programació d'estiu que arriba una mica més tard de l'habitual degut al moment social que estem vivint, però que presenta propostes variades, atractives i refrescants per viure un estiu postconfinament de la millor manera, tot seguint les mesures d'higiene i seguretat establertes.

La programació d'aquest estiu combinarà l'activitat en línia de La Nau Virtual, nascuda durant el confinament, amb l'activitat presencial a l'equipament

Des de mitjans de juliol i fins a finals de setembre de 2020  tindrà lloc la programació d'estiu de La Nau:

 • Una oferta educativa variada per treballar el desenvolupament de competències dels i les joves en diferents àmbits.
 • Aquest estiu són tres els àmbits que prioritzarem per procurar donar resposta a les necessitats sorgides amb la crisi sanitària, social i econòmica que ens ha tocat viure: el benestar personal, el futur incert i el lleure i la cultura. 
 • Una proposta cultural per omplir les agendes estiuenques.
 • Les activitats s'adrecen a joves a partir dels 13 i fins als 30 anys, consulta les activitats per franges d'edat.

I recorda, enguany totes les activitats són GRATUÏTES i requereixen d'inscripció, ja que tenen places limitades. 

Tenim moltes ganes de retrobar-nos presencialment amb vosaltres!!! Us hi esperem!

Mesures COVID-19 en les activitats presencials:

Es seguiran totes les recomenacions sanitàries que indiquen les autoritats competents. Les mesures seran revisades periòdicament per tal d'incorporar mesures noves o fer les modificacions necessàries a les mesures vigents. 

 • Caldrà accedir a l'equipament amb mascareta i es mantindrà la distància de seguretat d'1,5 m en tot moment.
 • Caldrà portar la mascareta durant tot el transcurs de l'activitat, a on ser que en determinats moments calgui treure-la per la conveniència de l'activitat (com per exemple si es realitzen activitats físiques, sempre garantint la distància mínima d'1,5m).
 • Higiene personal: es fomentaran i garantiran les pautes d'higiene personal adequades facilitant els productes i materials necessaris: punt de desinfecció a l'entrada i a la sortida. 
 • Neteja, desinfecció i ventilació: s'assegurarà la neteja, desinfecció i ventilació constant i pautada de totes les superfícies, espais i materials. 
 • Grups reduïts: els grups tindran un nombre màxim de 10 participants en les activitats interiors i 50 en les Escenes Fresques del pati,
 • La persona formadora de les activitats formatives serà la mateixa durant tota la durada de l'activitats i les diferents sessions. 
 • Responsable de seguretat i higiene: hi haurà en tot moment una persona responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel seguiment de les mesures de prevenció. 

No es podrà participar a l'activitat si es manifesten símptomes de COVID-19 o s'ha estat en contacte amb persones afectades durant els 14 últims dies.

Accessibilitat