Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Primavera 2021: activitats per a joves de 16 - 30 anys

 

RESTRICCIONS COVID-19: les activitats grupals de La Nau s'estan oferint en línia. Les activitats presencials només es poden realitzar en grups de màxim 6 persones. Horari d'obertura: de dilluns a divendres de 17 - 21 h i els dissabtes de 10 - 14h. 

Seguiu-nos a través de les xarxes socials per estar al dia i no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte al correu lanau@vilafranca.org o WhatsApp al 636 93 54 66.

Aquesta Primavera a La Nau hi trobareu una proposta híbrida que combina les activitats en línia amb les activitats presencials

Els continguts giraran al voltant dels tres eixos temàtics prioritaris per donar resposta a les necessitats sorgides d'aquesta situació d'emergència social actual:

  • El benestar personal
  • El futur incert
  • El lleure i la cultura

Totes les activitats són gratuïtes! Inscriu-te!

Places limitades.

Un cop realitzada la inscripció contactarem amb tu per confirmar-te la plaça i caldrà que ens facis arribar la declaració responsable i autorització drets d'imatge. Si ets menor d'edat, també caldrà que ens envïis l'autorització dels pares i/o tutors legals i la declaració responsable. 

Tot seguit, us deixem les primeres activitats ja disponibles. Aviat penjarem la resta de propostes!

Activitats en línia ^

Accessibilitat