Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Primavera 2021: activitats per a joves de 13 - 17 anys

RESTRICCIONS COVID-19: les activitats grupals de La Nau s'estan oferint en línia. Les activitats presencials només es poden realitzar en grups de màxim 6 persones. Horari d'obertura: de dilluns a divendres de 17 - 21 h i els dissabtes de 10 - 14h. 

Seguiu-nos a través de les xarxes socials per estar al dia i no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte al correu lanau@vilafranca.org o WhatsApp al 636 93 54 66.

Els i les joves adolescents aquesta primavera a La Nau també hi trobareu una proposta híbrida que combina les activitats en línia amb les activitats presencials. 

Els continguts continuen girant al voltant dels tres eixos temàtics prioritaris per donar resposta a les necessitats sorgides de la situació d'emergència social actual que estem vivint:  

  • El benestar personal
  • El futur incert
  • El lleure i la cultura

Totes les activitats són gratuïtes! Inscriu-te!

Places limitades.

Un cop realitzada la inscripció contactarem amb tu per confirmar-te la plaça i caldrà que ens facis arribar l'autorització dels pares i/o tutors legals i la declaració responsable

I no et perdis la programació d'oci dels divendres tarda amb els HAPPY FRIDAYS per començar el cap de setmana de la millor manera! 

Tot seguit, us deixem les primeres activitats ja disponibles. Aviat penjarem la resta de propostes!

Activitats presencials ^

  • Ball urbà: els dimecres del 13 de gener al 16 de juny de 18:30 - 19:30 h.
  • Sex Talk: divendres 14 de maig de les 17:30 a les 19:30h 

Activitats en línia ^

Accessibilitat