Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació Nadal 2021

S'apropen les festes nadalenques i després d'un trimestre intens d'estudi i feina de ben segur que us ve de gust gaudir de la millora manera les festes i vacances de Nadal! 

Des de La Nau us volem ajudar a muntar els vostres plans per aquestes festes amb algunes propostes per passar-ho bé i a aprofitar el vostre temps de lleure el millor possible.

Tot seguit, us deixem amb el llistat d'activitats i propostes que tenim pensades per passar-nos-ho genial aquest Nadal!

Si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Ens pots enviar un whatsapp al 636 93 54 66 o un correu electrònic a lanau@vilafranca.org.

 

 

ACTIVITATS PER A JOVES DE 13 - 17 ANYS

 

 

ACTIVITATS PER A JOVES A PARTIR DE 16 ANYS

 

Et recordem que hi ha places limitades i cal que per participar-hi realitzis la teva INSCRIPCIÓ en línia. 

Ben aviat donarem a conèixer la nova programació trimestral d'hivern (de gener a març), deixa'ns també les teves propostes d'activitat, ens agrada que ens digueu la vostra i així tenir en compte les vostres idees per a la futura programació.

 

HORARI I SERVEIS DURANT LES FESTES DE NADAL: 

No oblidis que durant el període de vacances de Nadal, del 23 de desembre al 7 de gener, ambdós inclosos, La Nau obre en un horari ampliat: de dilluns a divendres matins de 10 - 14 h i tardes de 17 - 21 h. Les vigílies de festiu, 24 i 31 desembre i 5 gener estarà obert fins les 19 h. Durant aquest horari, a banda de les activitats proposades, també podràs seguir gaudint dels mateixos serveis que durant el curs escolar: 

La Nau d'Estudi

Cessió d'espais per a usos juvenils 

 

Mesures COVID-19 actuals: 

Es seguiran totes les recomenacions sanitàries que indiquen les autoritats competents en el moment de la realització de l'activitat. Les mesures seran revisades periòdicament per tal d'incorporar mesures noves o fer les modificacions necessàries a les mesures vigents, tot seguint el pla de desescalada de la Generlitat de Catalunya: 

  • Caldrà accedir a l'equipament amb mascareta i es mantindrà la distància de seguretat d'1,5 m en tot moment.
  • Caldrà portar la mascareta durant tot el transcurs de l'activitat, a on ser que en determinats moments calgui treure-la per la conveniència de l'activitat (com per exemple si es realitzen activitats físiques, sempre garantint la distància mínima d'1,5m).
  • Higiene personal: es fomentaran i garantiran les pautes d'higiene personal adequades facilitant els productes i materials necessaris: punt de desinfecció a l'entrada i a la sortida. 
  • Neteja, desinfecció i ventilació: s'assegurarà la neteja, desinfecció i ventilació constant i pautada de totes les superfícies, espais i materials. 
  • Responsable de seguretat i higiene: hi haurà en tot moment una persona responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel seguiment de les mesures de prevenció. 

No es podrà participar a l'activitat si es manifesten símptomes de COVID-19 o s'ha estat en contacte amb persones afectades durant els 14 últims dies.

Caldrà lliurar la declaració COVID de responsabilitat.


T'hi esperem!

 

 

Accessibilitat