Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Nadal 2020

Programació Nadal a La Nau

S'apropen les festes nadalenques i després d'aquest primer trimestre tan atípic que estem vivint ens ve de gust gaudir de la millora manera les festes i vacances de Nadal, tot seguint les mesures de seguretat necessàries. Des de La Nau us volem ajudar a muntar els vostres plans per aquestes festes amb algunes propostes per passar-ho bé i a aprofitar el vostre temps de lleure el millor possible.

Com hem anat fent aquesta tardor, seguirem combinant l'activitat presencial amb l'online, si tens algun dubte, posa't en contacte amb nosaltres i en parlem. Ens pots enviar un whatsapp al 636 93 54 66 o un correu electrònic a lanau@vilafranca.org 

ACTIVITATS PER A JOVES DE 13 - 17 ANYS: 

 • Happy Fridays XMAS: programació ampliada i especial dels Happy Fridays, activitats d'oci i lleure pensades específicament per als i les joves adolescents. 

 

 • Karaoke XMAS Party!: divendres 18 de desembre de 17:30 - 19:30h. Activitat presencial.
 • XMAS Quiz: dimecres 23 de desembre a les 17:30h. Activitat virtual. 
 • XMAS Challenge!: dimecres 30 de desembre de 17:30h a 19:30h.Activitat virtual. 
 • Tarda de cinemadissabte 2 de gener de 17:30 a 19:30h Activitat presencial. Activitat anul·lada
 • Escape room: dilluns 4 de gener a les 17:30h. Activitat Virtual. Activitat anul·lada

 

ACTIVITATS PER A JOVES A PARTIR DE 16 ANYS: 

 

Et recordem que totes les activitats són GRATUÏTES però hi ha places limitades i cal que per participar-hi realitzis la teva INSCRIPCIÓ en línia. 

Ben aviat donarem a conèixer la nova programació trimestral d'hivern (de gener a març), deixa'ns també les teves propostes d'activitat, ens agrada que ens digueu la vostra i així tenir en compte les vostres idees per a la futura programació.

 

HORARI I SERVEIS DURANT LES FESTES DE NADAL: 

No oblidis que durant el període de vacances de Nadal, del 22 de desembre al 7 de gener, La Nau obre en un horari ampliat: matins de 10 - 14 h i tardes de 17 - 21 h. Els dissabtes tarda de 17 - 21 h. Durant aquest horari, a banda de les activitats proposades, també podràs seguir gaudint dels mateixos serveis que durant el curs escolar: 

La Nau d'Estudi

Cessió d'espais per a usos juvenils 


Mesures COVID-19 en les activitats presencials:

Es seguiran totes les recomenacions sanitàries que indiquen les autoritats competents en el moment de la realització de l'activitat. Les mesures seran revisades periòdicament per tal d'incorporar mesures noves o fer les modificacions necessàries a les mesures vigents, tot seguint el pla de desescalada de la Generlitat de Catalunya: 

 • Caldrà accedir a l'equipament amb mascareta i es mantindrà la distància de seguretat d'1,5 m en tot moment.
 • Caldrà portar la mascareta durant tot el transcurs de l'activitat, a on ser que en determinats moments calgui treure-la per la conveniència de l'activitat (com per exemple si es realitzen activitats físiques, sempre garantint la distància mínima d'1,5m).
 • Higiene personal: es fomentaran i garantiran les pautes d'higiene personal adequades facilitant els productes i materials necessaris: punt de desinfecció a l'entrada i a la sortida. 
 • Neteja, desinfecció i ventilació: s'assegurarà la neteja, desinfecció i ventilació constant i pautada de totes les superfícies, espais i materials. 
 • Grups reduïts: els grups tindran un nombre màxim de 6 participants i un màxim del 50% d'aforament en les activitats culturals (TRAM 1)
 • La persona formadora de les activitats formatives serà la mateixa durant tota la durada de l'activitats i les diferents sessions. 
 • Responsable de seguretat i higiene: hi haurà en tot moment una persona responsable de seguretat i higiene que vetllarà pel seguiment de les mesures de prevenció. 

No es podrà participar a l'activitat si es manifesten símptomes de COVID-19 o s'ha estat en contacte amb persones afectades durant els 14 últims dies.


T'hi esperem!

 

 

 

Accessibilitat