Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Programació d'activitats

Setmana santa a La Nau - per a joves de 13 a 17 anys INSCRIPCIONS TANCADES^

CURS D'INICIACIÓ AL MONITORATGE EN EL LLEURE 

Descobreix el món del lleure educatiu! T’agradaria ajudar a realitzar i organitzar activitats amb infants i joves? (casals d’estiu, colònies, activitats extraescolars, etc.) No t’ho pensis més i apunta’t!

TARDA DE CINEMA I CRISPETES

Tens ganes d’una tarda de cine i crispetes amb els amics i amigues? Vine a La Nau i gaudeix gratis de la pel·lícula... A la gran pantalla!

TALLER D'ESTAMPACIÓ DE SAMARRETES - Per un Sant Jordi reivindicatiu!!!

Crea, estampa i reivindica’t!

Estàs cansada o cansat de veure cada any la mateixa llegenda de Sant Jordi? Ets de les persones que creu que les princeses ja no són tant “princeses” i  que els prínceps ja no són tant “cavallers”?

Eliminem els rols de gènere! Crea i estampa el teu dibuix i/o missatge reivindicatiu. Porta la teva samarreta, dessuadora o bossa reivindicativa per Sant Jordi!

TALLER D'ART MURAL 

Donem un toc de color a l’espai jove!

T’agrada dibuixar? T'agrada pintar? Aquesta Setmana Santa pintem el mur d’una de les nostres sales de formació i volem fer-ho amb tu!

TALLER DE CASTELLS

Equilibri, força, moviment, contacte físic... Aprenem els valors castellers!

Ets de les persones que pateix i s’emociona quan mira els castells? T’agradaria aprendre les primeres nocions per fer un bon castell?

Aquesta Setmana Santa a La Nau tens l’oportunitat de fer el primer tast d’un taller de castells a mans d'una de les colles castelleres de la Vila. 

TARDA DE KARAOKE

Demostra l’artista que portes a dins i apunta’t al primer karaoke de La Nau!

Setmana santa a La Nau - per a joves de 16 - 30 anys INSCRIPCIONS TANCADES^

CURS DE MANIPULACIÓ D'ALIMENTS 

Per la teva feina o estudis necessites formació de manipulació d’aliments? Aprèn els coneixements necessaris sobre  els requisits d'higiene, els diferents agents i factors que poden contaminar i/o alterar els aliments i les repercussions que hi poden haver si no se’n fa un ús adequat. Garanteix  que les teves pràctiques són segures i correctes!

CICLE DE TRES TALLERS ADEU PLÀSTICS  

Aconseguim Residu 0 a la nostra vida quotidiana!

La Nau no només ens unim a la campanya “Vilafranca lliure de plàstics” sinó que la posem en pràctica! En aquest taller de tres sessions aprendrem a fer pasta de dents, xampú, desodorant... Sense utilitzar productes químics ni envasos de plàstic!

Pots consultar tots els actes de la campanya ADEU PLÀSTICS a : https://mediambient.vilafranca.cat/adeuplastics  

WORKSHOP D'ACROBÀCIES

Taller d’iniciació al món de les acrobàcies: iniciació a les verticals, acrobàcies de terra i minitramp.

CONCERT DE NOVOMESTO

El primer de moooolts concerts de La Nau! 

https://novomesto.cat/

https://www.youtube.com/channel/UCMxjYNtfxillJD_8Kn63EDQ

  • Data de realització: dimecres 17 d'abril 
  • Horari: a les 20 h

 

'Volta'l!', activitat de mobilitat internacional INSCRIPCIONS OBERTES^

Volta, viu, veu món i descobreix tot el que t’està esperant!

  • 30 d’abril: Camps de treball, dóna sentit a les vacances.
  • 28 de maig: Enfeina’t a l’estranger.
  • 25 de juny: Intercanvis juvenils, la mobilitat a l’abast.
  • 30 de juliol: Volta sense quartos.
  • 24 de setembre: Recursos pràctics per viatjar. 


A càrrec de: Assessoria de mobilitat internacional del SIAJ
Dates de realització: Un dimarts al mes a partir del 26 de febrer (26 de febrer, 26 de març, 30 d'abril, 25 de juny, 30 de juliol i 24 de setembre).
Horaris: inici a les 19h
Preu: Activitats gratuïtes

Cal inscripció prèvia aquí.

Club de lectura i escriptura - INSCRIPCIONS OBERTES^

Un espai de trobada adreçat a persones joves amb inquietuds literàries: lectura, escriptura creativa, contextualització literària...

T’agrada escriure? T’agrada llegir? Aquest és el teu club!

A càrrec de: Maria Rodríguez, traductora i locutora de ràdio.
Dates de realització: un dissabte al mes a partir del 23 de febrer (23 febrer, 23 de març, 27 d’abril, 25 de maig i 22 de juny).
Horaris: de 17h – 19:30 h
Preu: Activitat gratuïta

Percussió - INSCRIPCIONS OBERTES^

Taller pràctic quinzenal on des del context d’una formació grupal es tocaran i es desenvoluparan ritmes de percussió emprant llenguatges musicals de diferents indrets del món: llatins, brasilers, africans o nord-americans.

Tant per a persones que s’inicien com per a les que ja toquen instruments de percussió de qualsevol tipus, fins a un nivell intermig.

A càrrec de: Oriol Vallès, psicòleg musicoterapeuta i formador.
Dates de realització: els divendres, a partir del 22 de febrer, de forma quinzenal (22 de febrer, 8 i 22 de març, 12 i 26 abril, 10, 17 i 31 de maig i 7 de juny) 
Horaris: de 18:30h a 19:45 h
Preu: 20 € (tot el curs)

Balls moderns - INSCRIPCIONS TANCADES^

Iniciació als diferents estils de ball moderns (hip hop, newstyle, dancehall,  commercial dance...), mitjançant l’aprenentatge de diferents coreografies i amb la música que més sona!

A càrrec de: Cristina Barros, professora de ball
Dates de realització: tots els divendres a partir del 22 de febrer (22 de febrer, 1, 8, 15, 22 i 29 de març,  5, 12 i 26 d’abril, 3, 10, 17, 24 i 31 de maig i 7, 14 i 21 de juny)
Horaris: de 18h a19 h
Preu: 30 € (tot el curs)

Teatre - INSCRIPCIONS TANCADES^

Per als qui volen fer un tastet del món del teatre o per a joves membres de companyies amateurs que volen adquirir una tècnica bàsica. No cal experiència prèvia.

Tothom pot gaudir del plaer del teatre. L'objectiu bàsic d’aquest curs és divertir-se fent teatre, tot aprenent els principis del fet d’actuar: la pèrdua de la vergonya, la importància del cos i la veu, la presència escènica, les regles bàsiques del joc dramàtic, la confiança en el grup, la improvisació i la creativitat personal...

Descobreix i inicia’t en el fascinant món del teatre! 

A càrrec de: Carles Casas, professor de teatre, actor i dramaturg.
Dates de realització: tots els dijous a partir del 21 de febrer.  (21 i 28 febrer, 7, 14, 21 i 28 de març, 4, 11 i 25 abril, 2, 9, 16, 23 i 30 de maig i 6, 13 i 20 de juny).
Horaris: de 19h a 20:30 h
Preu: 40 € (tot el curs)

Espai de Cant - INSCRIPCIONS TANCADES^

Cant, expressió artística, desinhibició, gestió emotiva.  Aquest projecte es basa en un workshop setmanal on s’aprendrà a utilitzar la veu com a eina d’expressió emocional i artística. S’aprendran tècniques bàsiques de cant per desenvolupar la pràctica musical i es donaran nocions essencials per utilitzar el cant com a mitjà de desinhibició i gestió artística i personal de les pròpies emocions.

Vine a cantar i descobreix com a través del cant pots aprendre a gestionar millor les teves emocions. Si ets dels que cantes a la dutxa o dels que van taral·larejant tot el dia les teves cançons preferides, aquest és el teu espai!
 

A càrrec de: Xavi Arnabat, musicòleg i instructor d’activitats físiques.
Dates de realització: tots els dimarts a partir del 19 de febrer.  (19 i 26 febrer, 5, 12, 19 i 26 de març, 2, 9, 23 i 30 abril, 7, 14, 21 i 28 de maig i 4, 11 i 18 de juny).
Horaris: de 18:30h a 20 h
Preu: 40 € (tot el curs)

Club de l'invent POSTPOSAT!^

ACTIVITAT POSTPOSADA

Espai de trobada mensual obert a totes aquelles persones interessades en iniciar-se en el món de la creació i la fabricació digital. A través de diferents eines i maquinària especialitzada de fabricació digital, podràs experimentar i crear els teus propis invents!

Durant aquestes primeres sessions, s’introduirà al món del disseny i la impressió 3D.

A càrrec de: Capek maker.
Dates de realització: un dissabte al mes a partir del 23 de febrer (23 febrer, 23 de març, 27 d’abril, 25 de maig i 22 de juny).
Horaris: de 10:30h – 13:30 h
Preu: 25 € (totes les sessions)