Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Tardor 2020: La Nau d'Estudi

Aquesta tardor neix una nova proposta pensada per donar resposta als i les joves estudiants: La Nau d'Estudi. 

Totes les tardes de dilluns a dijous de les 17 a les 21 h podràs reservar el teu espai d'estudi per venir a fer els deures, estudiar, fer treballs amb grup, etc. No et quedis avorrit/da a casa! A La Nau trobaràs un espai adequat per a l'estudi juntament amb altres joves com tu. 

La Nau d'Estudi està pensada per als i les joves de 13 a 17 anys i consisteix en: 

8 punts d'estudi individual habilitats a l'espai de trobada de La Nau

1 sala per realitzar els treballs amb grup, amb un aforament màxim de 8 persones, en una sala annexa a l'espai de trobada. 

 

Per utilitzar La Nau d'Estudi cal que: 

1. Facis la teva reseva a través d'aquest formulari online (caldrà fer-ho amb una antel·lació de  mínim 48 hores). 

2. Des de La Nau et respondrem per mail confirmant-te la disponibilitat. 

3. El dia que vinguis a utilitzar l'espai és recomenable que portis emplenada i signada l'autorització dels pares i/o tutors legals i la declaració responsable

 

Cal que tinguis en compte que cada espai es desinfecta després del seu ús per tal que el puguis utilitzar de forma segura i que serà imprescindible seguir les mesures de seguretat i higiene indicades.