Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Tardor 2020: Happy Fridays

Aquesta tardor tornen els Happy Fridays a La Nau!

L'Espai Jove la Nau tornar a oferir els divendres a la tarda de 17:30 - 19:30 h el cicle d'activitats pensat exclusivament per als i les joves d'entre 13 i 17 anys, adaptat al context COVID-19 i respectant les mesures de seguretat i higiene. 

Les tardes de divendres a La Nau són tardes farcides de propostes atractives per començar el cap de setmana de la millor manera:  karaoke, cinema, jocs, sortides, gimncanes, etc.

Activitats obertes i gratuïtes!

Des de La Nau es dissenyaran i organitzaran les activitats del cicle de manera participada amb els i les joves usuàries de l'equipament, creant així un espai de relació i convivència a partir dels gustos i interessos juvenils. 

Places limitades per ordre d'inscripció

Un cop realitzada la inscripció contactarem amb tu per confirmar-te la plaça.

En cas que et confirmem la plaça caldrà que ens facis arribar el mateix dia o per correu electrònic l'autorització dels pares i/o tutors legals i la declaració responsable

 

Octubre 2020^

Novembre 2020^

Desembre 2020^