Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Setmana Santa 2024 a La Nau

Per començar, a l'espai jove La Nau, com en tots els períodes de vacances escolars, s'amplia l'horari d'obertura. Del 25 al 28 de març La Nau obrirà tots els matins de 10 - 14h i les tardes de 17:30 - 21:30h (tancat de divendres 29 de març a dilluns 1 d'abril, ambdós inclosos).

I per aprofitar el màxim d'aquest període vacances, aquesta és la programació especial que hem preparat. Compte! Algunes de les activitats tenen places limitades i cal fer inscripció prèvia per participar-hi. 

 

Aquí trobaràs la informació detallada de cada activitat: 

 

A banda, com sempre, recorda que a La Nau també tens a la teva disposició els diferents serveis que hi ha fixes durant tot l'any:

  • Espai de trobada: espai per quedar amb els amics, per jugar a jocs de taula, per llegir, etc. 
  • La Nau d'Estudi sabem que el curs encara no ha acabat i també necessites temps per treballar, per això podràs disposar durant l'espai d'obertura d'un espai reservat per estudiar i fer treballs.
  • Cessió d'espais si necessites un espai per als teus projectes, per reunir-te, fer treballs, assajar (música, ball, teatre...), durant tot l'horari d'obertura de l'equipament. (Cal reservar prèviament).

I si tens propostes d'activitats per la nova programació d'estiu, no dubtis en contactar amb nosaltres! Ho pots fer whatsapp al 636 93 54 66 o al correu [email protected] 

I si encara no ho fas, segueix-nos a través de les nostres xarxes: InstagramFacebookTwitter i YouTube