Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Nau d'Estudi

RESTRICCIONS COVID-19: les activitats grupals de La Nau s'estan oferint en línia. Les activitats presencials només es poden realitzar en grups de màxim 6 persones. Horari d'obertura: de dilluns a divendres de 17 - 21 h i els dissabtes de 10 - 14h. 

Seguiu-nos a través de les xarxes socials per estar al dia i no dubteu en contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte al correu lanau@vilafranca.org o WhatsApp al 636 93 54 66.

Totes les tardes de dilluns a dijous de les 17 a les 21 h podràs reservar el teu espai d'estudi per venir a fer els deures, estudiar, fer treballs amb grup, etc. No et quedis avorrit/da a casa! A La Nau trobaràs un espai adequat per a l'estudi juntament amb altres joves com tu. 

La Nau d'Estudi està pensada per als i les joves de 13 a 17 anys i consisteix en: 

6 punts d'estudi individual habilitats a l'espai de trobada de La Nau

1 sala per realitzar els treballs amb grup, per a grups de màxim 6 persones, en una sala annexa a l'espai de trobada. 

 

Per utilitzar La Nau d'Estudi cal que: 

1. Facis la teva reseva a través d'aquest formulari online (caldrà fer-ho amb una antel·lació de  mínim 24 hores). 

2. Des de La Nau et respondrem per mail confirmant-te la disponibilitat. 

3. El dia que vinguis a utilitzar l'espai és recomenable que portis emplenada i signada l'autorització dels pares i/o tutors legals i la declaració responsable. 

 

Cal que tinguis en compte que cada espai es desinfecta després del seu ús per tal que el puguis utilitzar de forma segura i que serà imprescindible seguir les mesures de seguretat i higiene indicades. 

Accessibilitat