Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres30desembre '20

XMAS Challenge! (13-17 anys)

Dates i lloc: 

Dimecres 30 de desembre 

Activitat Virtual a través del whats app.

Horari: 

De les 17:30 a 19:30h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

Activitat per a joves de 13 a 17 anys, virtual i gratuïta.

Vols passar una tarda diferent i divertida? A la Nau et convidem a participar al XMAS Challenge! Un seguit de proves i reptes que et faran suar, pensar, però de ben segur que riure molt!


És ben fàcil! Per poder participar necessites:

 

  • Tenir entre 13 i 17 anys
  • Trobar un grup de mínim 3 i màxim 5 persones i inscriure-us. ( Només cal que s'inscrigui una persona del grup i a l'apartat  "comentaris o observacions" del final de tot del formulari indiqui el nom i cognoms de la resta del grup)
  • Estar preparades pel tret de sortida de les proves a les 17:30h del dimecres 30 de desembre
  • Tenir almenys un mòbil operatiu per grup per poder rebre les instruccions del joc.
  • Un cop us enviem les proves o reptes a fer, llegir-les atentament i enviar les evidències ( una foto o vídeo) al número de mòbil de la Nau que us donarem prèviament, per demostrar que heu fet la prova, heu trobat el lloc correcte, etc.


Per aquesta activitat no fa falta venir abans a l'Espai Jove La Nau, només que tingueu un mòbil amb Internet i cobertura per rebre i enviar missatges o dubtes importants.


L'activitat té una duració de 2h i es tracta que cada grup us organitzeu per a fer totes les proves i enviar al whats app de La Nau totes les evidències amb l'ordre que vulgueu indicant el número de prova que és.


El primer grup que enviï les evidències ( fotos o vídeos) de tots els reptes demanats serà el guanyador i tindrà premi! Així doncs, només aquest grup guanyador podrà passar per La Nau a recollir la sorpresa que tenim preparada i si ho vol, compartir-ho a les xxss!


Finalment, des de La Nau farem un recull de les fotos o vídeos més divertits que ens hàgiu enviat i NOMÉS SI HO VOLEU, ho compartirem a les nostres xxss com un bon record del XMAS Challenge!


Activitat per a joves de 13 a 17 anys, virtual i gratuïta.


Places limitades i inscripció prèvia. Inscriu-te aquí!

 


Accessibilitat