Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dilluns04juliol '22

VOLTA'L

Dates i lloc: 

Un dilluns de cada mes d'abril a juliol de 2022.  

Espai Jove La Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 - 47) 

 

Horari: 

A les 19 h

 

Organització i contacte: 

Assessoria de Mobilitat Internacional del SIAJ (Servei d'Informació i Assessoramnet per a Joves)

siaj.internacional@vilafranca.org / WhatsApp: 620 804 775  

Sabies que marxar a l’estranger no costa tants diners o fins i tot és gratuït?

Des del VOLTA’L organitzem un recull d’activitats/xerrades adreçades a que tots/es els joves d’entre 14 -30 anys, per tal de que coneguin totes les opcions que tenen alhora de marxar a l’estranger, ja sigui per estudiar, treballar, viatjar o fer un voluntariat.

Sigui pel que sigui, si en algun moment t’ho has platejat o si tens curiositat per les diferents opcions que teniu els joves per marxar a l’estranger, apuntat a les diferents activitats que ofereix el VOLTA’L.

Ara ja no tindràs mai més cap altre excusa per viatjar de forma econòmica o fins i tot gratuïta!

Activitats gratuïtes adreçades a joves de 14 a 30 anys, un dilluns de cada mes, d'abril a juliol a les 19 hores, a l'Espai Jove La Nau:

  • 25/04/2022: Camps de treball i intercanvis juvenils, dona sentit a les vacances.

Adreçada a joves a partir de 14 anys. Conèixer les opcions més econòmiques per poder marxar entre 5-21 dies a l’estiu i aprofitar per practicar idiomes, conèixer altres cultures i altres noi/es de la mateixa edat! Pels majors d’edat hi ha més d’un programa finançat al 100%. Parlarem de totes les opcions i eines més adequades per les edats i quines oportunitats podem trobar per marxar uns dies a l’estiu!

 

  • 16/05/2022: Europa a cop de voluntariat amb el Cos Europeu de Solidaritat.

Adreçada a joves majors d’edat. Saps que el CES (Cos Europeu de Solidaritat) ofereix un cop a la vida un voluntariat 100% finançat? Si ets major d’edat i vols marxar en algun moment de manera totalment gratuïta, ho pots fer a cop de voluntariat al el CES! Parlarem de que és el CES, com funciona i com apuntar-s’hi!

 

  • 13/06/2022: Viatja econòmicament.

Vols marxar a l’estranger, però el viatge et costa molt diners? Doncs en aquesta activitat parlem d’altres opcions que poden ser profitoses perquè el nostre viatge sigui molt més econòmic i veure altres opcions alhora de viatjar.

 

  • 04/07/2022:Marxem d’Au-Pair?

Coneixes que és l’Au-Pair? Si vols saber en que consisteix aquesta manera de marxar a l’estranger i com buscar opcions, aquesta és l’activitat adequada! Parlarem d’on buscar famílies per marxar d’Au-Pair, en que consisteix i com fer-ho!

 

Caldrà inscripció prèvia omplint el qüestionari !


Accessibilitat