Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres04agost '21

Vespre de monòlegs amb JanRa i Guillem Estadella

Dates i lloc: 

Dimecres 4 d'agost

Espactacle presencial al pati del Espai Jove La Nau

C/ de Baltà de Cela 45-47, Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 19:30 a 22h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau ( Servei de Joventut)

Contacte: lanau@vilafranca.org

Espectacle presencial a l'Espai Jove la Nau per a joves +18

5ª Escena Fresca, vespre de monòlegs amb JanRa i Guillem Estadella 

Actuació de JanRA

En JanRa és un jove vilafranquí que des de ben petit que és un apassionat del teatre i de "fer el pallasso", com ell diu. Ja fa un temps, que tot i la seva joventut, en Jan fa monòlegs amb públic i durant aquest temps de confinament que els ha començat a publicar a les seves xarxes 

A les Escenes Fresques ens presentarà el seu monòleg, es tracta d'una explosió juvenil on a mesura que avança es va despertant la nostàlgia i el públic es sent identificat en els temes que va tractant. Serà narrat des d'un punt de vista d'un adolescent on mitjançant la ironia i l'humor parlarà de la pròpia adolescència, el sexe, els estudis, el confinament... tot fent interactuar als espectadors. 

Actuació Guillem Estadella

Guillem Estadella és un jove de 24 anys de Cunit que va començar el seu camí en el món de la comunicació als 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allà va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Als 18 anys va fer el seu primer monòleg i, al poc temps, va participar i va guanyar l'edició del concurs de monòlegs, 'Lijar Sonrie', a Almeria. El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, RAC1, Digital Hits FM, Onda Cero. i També va ser el reporter del 'Fricandó Matiner', el morning de RAC105, durant 3 anys.


En Guillem ens presentarà el seu monòleg Quin Pollastre! Qui no ha hagut de salvar un bon pollastre a la seva vida? En Guillem, tot i la seva curta edat, ja n'ha hagut de solucionar uns quants. Per això, està decidit a fer teràpia amb el seu públic, per parlar de totes aquelles situacions complicades que, de ben segur, més d'un ha viscut. Un monòleg que combina l'stand up amb la improvisació, un toc musical i un parell d'ous.

 

Places limitades i per ordre d'inscripció. Reserva la teva plaça aquí!


Accessibilitat