Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres09octubre '19

Tresca Jove

Dates i lloc: 

Del 9 d’octubre al 14 de desembre a l'espai jove La Nau.

Horari: 

L’horari serà de dilluns a divendres, matins de 9:30 – 14:30 h

Organització i contacte: 

Correu: lanau@vilafranca.org

Telèfon: 937683868

Whatsapp: 636935466

La participació permet obtenir de manera gratuïta la titulació oficial de Monitor/a d’activitats de lleure. 

Fundesplai, en col·laboració amb el Servei de Joventut, organitza a Vilafranca una nova edició del programa TrescaJove. La nova edició es realitzarà en la seva totalitat a l’espai jove la Nau, durant la propera tardor.

El programa TrescaJove és un projecte emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. El seu objectiu és afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de les persones joves, a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral en l’àmbit del lleure educatiu.

El curs, que ofereix 20 places, es farà del 9 d’octubre al 14 de desembre, la part d’habilitats socials i ocupabilitat, tutories i la part teòrica del curs de monitor/a. La part de pràctiques s’iniciarà el mes de gener.

L’horari serà de dilluns a divendres, matins de 9:30 – 14:30 h, a l’espai jove la Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 – 47).

Per a persones entre 18 i 29 anys, en situació d’atur i donades d’alta a Garantia Juvenil (al SIAJ et podem informar de com fer-ho). Activitat 100% finançada.

Per a més informació i inscripcions, contactar amb l’espai jove La Nau o al SIAJ (presencialment o per telèfon). GRUP COMPLET, INSCRIPCIONS TANCADES!


Accessibilitat