Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous21abril '22

Tresca Jove: curs de Monitor/a de lleure (18 - 29 anys)

Dates i lloc: 

Del 21 d'abril a l'1 de juliol de 2022, a l'Espai Jove La Nau.

Horari: 

L’horari serà de dilluns a divendres, matins de 9 - 14 h. 

Organització i contacte: 

Correu: [email protected]

Telèfon: 937683868

Whatsapp: 636935466

La participació permet obtenir de manera gratuïta la titulació oficial de Monitor/a d’activitats de lleure. 

Fundesplai, en col·laboració amb el Servei de Joventut, organitza a Vilafranca una nova edició del programa TrescaJove. Aquesta quarta edició es realitzarà a l’espai jove la Nau, durant la propera primavera, d'abril a juny. 

El programa TrescaJove és un projecte emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. El seu objectiu és afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de les persones joves, a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral en l’àmbit del lleure educatiu.

El curs, que ofereix 20 places, es farà del 21 d'abril a l'1 de juliol, la part d’habilitats socials i ocupabilitat, tutories i la part teòrica del curs de monitor/a. La part de pràctiques s’iniciarà el mes de juliol.

L’horari serà de dilluns a divendres, matins de 9 - 14 h, a l’espai jove la Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 – 47).

Per a persones entre 18 i 29 anys, en situació d’atur i donades d’alta a Garantia Juvenil (al SIAJ et podem informar de com fer-ho). Activitat 100% finançada.

Les inscripcions les gestiona directament Fundesplai, clica al següent enllaç.

Per a més informació, contactar amb l’espai jove La Nau ([email protected] o whatsapp 636 93 54 66) o al SIAJ ([email protected] o al 93 892 20 20)


Accessibilitat