Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte10abril '21

Transforma i dóna una segona vida a la teva roba (Taller de reaprofitament de roba i descobriment de la realitat de la fast fashion)

Dates i lloc: 

NOVA DATA: El dissabte 10 d'abril de 2021

Activitat presencial a l'Espai Jove La Nau

Carrer de Baltà de Cela, 45-47 (Vilafranca del Penedès)

Horari: 

De 10 a 14h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau ( Servei de Joventut)

Activitat per a joves de 16 a 30, presencial i gratuïta.

Durant la primera sessió d'aquest taller aprendrem la realitat que s'amaga darrere l'anomenada "Fast fashion", o roba a preus molt baixos i produïda a gran escala.


Descobrirem problemàtiques com ara la esclavitud de menors en les empreses tèxtils, l'especulació dels grans empresaris de la indústria de la moda i l'impacte ambiental d'aquestes pràctiques.


Posteriorment, durant la segona sessió realitzarem un taller d'aprofitament de peces de roba que ja no ens serveixin (foradades, que ens vagin petites, tacades...) amb l'objectiu de reconvertir-les i donar-los un nou ús i, parlarem sobre formes més sostenibles d'adquirir roba o de desprendre'ns del que no és realment necessari.

També ens acompanyaran la responsable d' Entrem Outlet, una botiga de la vila de moda ètica, justa i sostenible d’ Entrem cooperativa. Un projecte d’ economia social i solidària a Vilafranca on fer compres de roba de segona mà o outlet, i que alhora,  dóna oportunitats laborals a persones amb especials dificultats d’inserció.

Les persones assitents a aquest taller rebran, al finalitzar la sessió, un val descompte gentilesa d' Entrem Outlet per realitzar compres en aquest establiment.

Places limitades per ordre d'inscripció. Inscriu-te!


Accessibilitat