Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous20agost '20

Tasta APP's (13 - 17 anys)

Dates i lloc: 

Els dijous 6, 13 i 20  d'agost 

Activitat en línia ( es facilitarà la plataforma d'accés un cop feta la inscripció)

 

Horari: 

De 10 a 12 h.

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau

T'agrada la fotografia i l'edició d'imatges i vídeos? Activitat en línia 100%, gratuïta, on cada setmana aprendràs una aplicació mòbil diferent!

 

Fotografia creativa per les xarxes socials: Coneix els secrets de la composició i les relacions harmòniques de la imatge. Compon fotografies que expliquin històries curioses i descobreix com cuidar l'aspecte creatiu de les teves fotografies.

Iniciació a la tècnica de l'Stop-motion amb smartphone: filma, edita i publica la teva pròpia pel·lícula d'animació. Coneix els materials i eines necessàries, descobreix els conceptes bàsics i els trucs d'una tècnica màgica per a donar vida als objectes.

Iniciació a les tècniques d'edició de vídeo: veuràs com crear seqüències i aprendràs a utilitzar el timeline. Coneixeràs els diferents tipus de transicions i descobriràs com pots sonoritzar i crear títols per als teus vídeos.

 

Places limitades per ordre d'inscripcióInscriu-te!