Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dilluns29novembre '21

Taller de sanejament de portàtils en desús

Dates i lloc: 

Dilluns 29 de novembre de 2021 

Espai Jove La Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 - 47)

Horari: 

De 18 - 20 h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau

636 93 54 66 (whatsapp) 

lanau@vilafranca.org

Taller pràctic on es mostrarà com es realitza el procés de sanejament d'ordinadors portàtils i tauletes en desús per donar-li una segona vida. 

Coneixes el projecte Labdoo?! Labdoo.org és una plataforma col·laborativa sense ànim de lucre que permet fer arribar portàtils carregats amb aplicacions educatives a escoles d’arreu del món sense cap cost econòmic i sense generar emissions de CO2 addicionals per al planeta. L'Ajuntament de Vilafranca ja fa uns anys que també hi col·labora a través d'un conveni de col·laboració.

L'Espai Jove La Nau vol sumar-se a la xarxa LABDOO i ser un espai equipament municipal més de recollida i també de sanejament d'ordinadors portàtils i tauletes en desús! T'agrada la tecnologia i tens ganes de col·laborar en algun projecte de voluntariat?! Suma't a aquest projecte solidari!

Alumnat i professorat del Hub Vedruna Vilafranca seran els encarregats de mostrar-nos el proper dilluns 29 de novembre com es realitza aquest procés de sanejament, a partir del qual es dóna una segona vida als ordinadors i es fan arribar a mans de qui ho necessita a través de la xarxa solidària Labdoo. 

Convidem a totes les persones interessades en col·laborar voluntàriament en aquest projecte i contribuir en la tasca solidària a participar-hi i així poder impulsar aquest un nou HUB LABDOO a la vila! Necessitem persones joves i amb interès en el projecte per tirar endavant el nou Hub Labdoo!

Les persones interessades podeu passar per La Nau (de dilluns a divendres de 17 - 21 h o dissabtes matí de 10 - 14h) o bé podeu contactar amb el telèfon i/o correu-e de La Nau:

636 93 54 66 (whatsapp) /  lanau@vilafranca.org 

 

 


Accessibilitat