Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte03juny '23

Medley, final curs de teatre musical

Dates i lloc: 

Dissabte 3 de juny de 2023

Espai Jove La Nau (c/ de Baltà de Cela, 45)

Horari: 

A les 12:30  h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau i Societat La Principal El Casal de Vilafranca

636 93 54 66

Representació de final de curs del grup de Teatre Musical de l'Espai Jove La Nau de la mà de l'equip de formadors de El Casal -  Societat La Principal.

El grup de teatre musical de La Nau realitzarà aquestes dues exhibicions com a mostra final del treball realitzat durant el curs. L'accés és gratuït i sense inscripció prèvia: 

Medley «Inspirada en a Chorus line»

Dramatúrgia original  i direcció escènica: Carles Casas i Bolet.

Direcció artística: Marta Nogués Folch.

Direcció Musical: Gemma Grau Prats.

 

Elenc: Adri, Daniela, Carla. Irene, Violant, Alan, Sara.

 

SINOPSI: Medley (acrònim de la llengua anglesa) en llenguatge musical, simbolitza una mescla de cançons composta de parts íntegres i originals tocades unes amb les altres d'una forma acrònica. I tot sent interpretades i/o en algun cas superposades. Podem ser del mateix/a autor/a o de cantants, artistes, generes, i/o musical/ls... Tot seguint una mateixa línia de so i contingut. Això és «MEDLEY»!

A partir d'una idea derivada del musical "A Chorus Line", en aquest musical hi trobarem un compendi tant de personatges ben dispars uns dels altres, a tot de peces musicals cantades en directe i interpretades per tal d’aconseguir un paper en una producció de teatre musical.

Aquest càsting serà molt renyit... Totes volen el paper principal... I davant d’aquest fet; les rivalitats, odis, enveges, treballs de grup, estimes, compatibilitats, incompatibilitats... En resum! El mòbil dels comportaments humans,  lluirà de principi a fi, per tal de fer palesa una crítica social a la lluita personal, l’autoestima i el fet de creure en una mateixa, tot partint de la il·lusió i les creences errònies...

El treball de creació s'ha relatizat de manera conjunta entre tots els participants. S’han realitzat tot de propostes interpretatives a partir de les improvisacions teatrals, que han donat el joc a l’hora de fer un treball de creació en grup, de manera que totes les idees i propostes de la dramatúrgia han sorgit dins del treball grupal de cada sessió teatral.

Convidem a tothom a poder gaudir d'aquesta peça on els i les joves participants hi han posat el cor i l'ànima! 

 

Enhorabona per la feina feta al grup de teatre musical! 


Accessibilitat