Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres18juny '21

Live Session show! La Sra.Tomasa "La historia se repite"

Dates i lloc: 

Divendres 18 de juny

Espactacle presencial a l'Espai Jove La Nau

Horari: 

A les 19:00h

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau ( Servei de Joventut)

Contacte: lanau@vilafranca.org

Espactacle presencial gratuït a l'Espai Jove La Nau per a joves a partir de 16 anys. 

Des de l'espai jove La Nau presentem l'espectacle multimèdia del grup de música La Sra. Tomasa pel proper 18 de juny de 2021 a les 19:00h.

Des de La Nau hem dissenyat aquesta proposta de cultura de qualitat, segura i única! Es tracta de la projecció d'un concert amb el grup musical de la Sra. Tomasa enregistrat amb càmeres 4K i amb una qualitat de so excel·lent que reproduirem a la nova escenotècnia de l'equipament! Posteriorment, a l'espectacle hi haurà una taula rodona amb els diferents artistes del grup perquè el públic pugui preguntar tot allò que vulgui!

 

Qui son Sra. Tomasa?


La Sra. Tomasa és una de les bandes més creatives i originals de l'escena catalana. Sempre han destacat per trencar patrons i apostar per projectes innovadors i un d'aquests projectes és les Live Sessions. Fa 3 anys, La Sra. Tomasa va començar a experimentar amb diferents músics de Barcelona per adaptar i reinterpretar algunes de les seves cançons. Un projecte que va començar per l'amor a la música i sense grans pretensions, s'ha convertit en una marca i un referent a Catalunya.

Després d'un bon grapat de sessions amb diferents músics de l'escena, van crear el que ells anomenen "El Colectivo", un grup de músics que units per La Sra. Tomasa, donen color a les Live Sessions. Inicialment eren només una reunió de músics professionals que reinterpretaven algunes cançons, però amb el temps s'ha convertit en un concepte que s'ha portat al directe amb públic. Al 2018 el grup va fer una aposta per aquest nou format i van fer un primer concert que va ser un èxit absolut. Arran d'aquesta experiència van decidir millorar-lo i fer una versió 2.0.

El projecte Live Sessions en concert tenia com objectiu apropar la música al públic amb un format trencador, sense escenari amb els músics tocant des de terra en format 360º, de tal manera que el públic es podia col•locar rodejant els músics generant una energia màgica i irrepetible. Al 2019 van traslladar aquesta iniciativa a la Lleialtat Santsenca al Barri de Sants. Van fer 5 passis exclusius per 200 persones en 2 dies. Com no podia ser d'una altra manera La Sra. Tomasa ja tenia pensat el següent pas, així doncs van enregistrar les actuacions a 4 càmeres, aconseguint una gravació espectacular que transmet l'energia que es va viure aquell cap de setmana.

Després d'un any incert, en el què la pandèmia ha dinamitat tots els esforços de tots els grups i en concret el de La Sra. Tomasa, que a més tenien preparat el llançament d'un disc nou "Alegre pero peligroso" (Guspira Records 2020) el qual no van poder presentar, la banda té la necessitat de reinventar-se i és així com les Live Sessions tornen a ser les protagonistes.

Guspira, l'oficina de management de la Sra. Tomasa ha arribat un acord amb els Cinemes Yelmo per projectar aquesta pel·lícula al cinema durant un curt espai de temps i després realitzaran passis per equipaments juvenils, casals de joves i ateneus per fer arribar aquest projecte al públic més jove. Són centenars les persones que es van quedar sense l'oportunitat de gaudir d'aquests concerts, així doncs ara és el moment de poder-los gaudir en un altre format, però amb tota l'energia.

 

Espectacle gratuït adreçat a joves a partir de 16 anys.

Reserva la teva plaça aquí. 

 


Per a realitzar l'activitat, com no pot ser d'una altra manera, aplicarem totes les mesures de seguretat i distància que marquen les autoritats. Respecte a l'adequació de l'espai, comptarem amb les cadires de la sala de creació separades de manera individual i amb distància de seguretat entre el públic assistent, així com tot l'espai desinfectat abans de començar els espectacles. 


Accessibilitat