Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte18juny '22

La Nau Summer Fest

Dates i lloc: 

Dissabte 18 de juny de 2022

Espai Jove La Nau c/ de Baltà de Cela, 45 - 47

Horari: 

A partir de les 23 h 

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau 

[email protected] / 636 93 54 66

Primera edició de La Nau Summer Fest a l'Espai Jove La Nau.  

Aquest any donarem la benvinguda a l'estiu de la millor forma possible! Per fi, després de dos anys de pandèmia, la sala de creació de l'espai jove torna a obrir les seves portes per fer-ne una de grossa!

 

 

El plat fort de la nit serà l'actuació en directe dels Flashy Ice Cream, un dels primers grups que s'han fet un nom fent Trap en català. La seva proposta, que barreja el Trap, el Dancehall i el Rap amb un estil molt personal i fresc, ja ha enamorat a milers de joves catalans! El Pol Giancana i l'Sneaky Flex ja s'han convertit en referents de la música urbana a Catalunya i els tindrem per primera vegada a Vilafranca, a l'Espai Jove La Nau!

Com sempre, a la programació cultural de La Nau volem promoure la creació musical emergent i km0, per això hem convidat a pujar a l'escenari i obrir la festa al jove artista local, Asen Cort. L'Asen és un jove jove artista vilafranquí de només 22 anys. La seva passió per la música va començar de molt jove i amb només 14 anys ja va llençar les seves primeres pistes de rap produïdes per ell mateix fins fa poc que ha tret el seu primer àlbum físic “Metamorfosis”. 

Per acabar, seguim amb el talent jove local, de la mà del DJ Virkut, Xavier Semis, que ens prepararà una sessió plena de ritmes i estils eletrònics com el Techno, House, el minimal techno i el microhouse per omplir la pista de ball. Durant dos anys en Virkut va estar formant-se a l'estudi del reconegut segell discogràfic What.if a Barcelona, nodrint-se de professionals experimentats. L'anys 2018 va llançar un EP per Modeight Records en format vinil amb el nom de Methylat, duo que formaven amb el reconegut Amin Ravelle. Ha punxat a diverses discoteques de Vilafranca i comarca i també a Barcelona, com al Teatre Principal i Karma. Ha participat en diversos projectes com les festes Shelter Room a BCN i les Caffeine After Work a Vilanova i Barcelona. 

 
Servei de bar gestionat per l'esplai MIV, tots els beneficis aniran a destinats als projectes de l'entitat de lleure infantil i juvenil de la vila. 
 

No et perdis aquesta primera edició de La Nau Summer Fest i vine a gaudir de la festa! Reserva la teva entrada gratuïta ja AQUÍ! 

Més informació: [email protected] / 636 93 54 66


Accessibilitat