Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte04març '23

La Nau Sona

Dates i lloc: 

5 dissabtes: 5 de novembre i 3 de desembre de 2022 i 14 de gener, 4 de febrer i 4 de març de 2023

 

Horari: 

D'11:30 - 13:30 h 

Organització i contacte: 

Espai jove La Nau 

[email protected]

636 93 54 66 

Primer cicle de formació tècnica de l'àmbit musical per a joves artistes i creadors.

Cinc càpsules formatives de dues hores de durada, els dissabtes d'11:30 - 13:30 h, cadascuna sobre diferens aspectes tècnics relacionats amb la creació i la producció musical, especialment adreçades a joves músics o joves creadors que volen adquirir unes nocions bàsiques sobre sonorització, enregistrament i producció:

  • Dissabte 5 de novembre: Crea el teu propi Rider Tècnic

Tens un grup de música i vols saber crear un rider tècnic? T'han demanat el rider tècnic alguna vegada per tocar en algun concert?

T'ensenyarem com crear el teu rider tècnic i t'explicarem tot allò que cal posar.  Personalitzat per a tota mena d'usuaris (grups de música, dj's, solistes o col·lectius).

  • Dissabte 3 de desembre: Iniciació a la sonorització 

Micròfons, altaveus, cables... Quin embolic! Aprendrem la sonorització bàsica d'un grup de música. Coneixerem tots els elements tècnics i la manera de muntar-los i utilitzar-los.

Partint d'un nivell completament inicial fins a ser capaços de fer sonar un grup de música en directe amb el material del qual disposen els bucs d'assaig de l'Espai Jove la Nau.

  • Dissabte 14 de gener: Sonorització avançada

Per a usuaris que van participar a la càpsula d'Iniciació a la sonorització i també per a nous usuaris amb unes nocions mínimes de sonorització. Tractarem tipus de micròfons, cablejar-los i també com fer sonar un concert en directe amb una taula de so digital.

  • Dissabte 4 de febrer: Podcast i streaming

Parles pels descosits? T'agradaria fer un podcast o ser YouTuber? Potser un Streamer de Twitch? T'ensenyem a fer-ho possible tècnicament. Des de consells i trucs per a la utilització dels micròfons i gravació de la veu fins a com deixar-ho penjat a Internet.

  • Dissabte 4 de març: Enregistrament d'una cançó

En aquesta ocasió aprendrem a enregistrar i produir una cançó amb un editor multipista. Coneixerem els efectes i plugins que cal posar, consells d'equalització i partirem des de la gravació fins a la cançó finalitzada.

 

Pots participar a aquelles càpsules que més t'interessin! Totes les sessions són gratuïtes, només cal que t'inscriguis i reservis la teva plaça ja que hi ha places limitades per odre d'inscripció. 

Inscriu-te!

I recorda que a l'Espai Jove La Nau tens a la teva disposició tres bucs d'assaig musical equipats per poder assajar quan més et convingui!

 

Qualsevol dubte pots contactar amb amb La Nau a través del whatsapp 636 93 54 66 o correu-e [email protected] 


Accessibilitat