Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous24novembre '22

INI (dins): teatre fòrum en motiu del 25 N

Dates i lloc: 

Dijous 24 de novembre de 2022 a l'Espai Jove La Nau

Carrer de Baltà de Cela, 45, 47, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Horari: 

19:30 h- 20:30 h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau (Servei de Joventut) i Servei d'Igualtat

lanau@vilafranca.org / whatsapp: 636 93 54 66 

Obra teatral programada en motiu del 25N. Accés lliure i gratuït.

Acte coorganitzat pel Servei d'Igualtat i Servei de Joventut, de l'Ajuntament de Vilafranca i emmarcat dins la programació d'actes municipal del Dia Internacional contra la violència de gènere, 25 de novembre.

SINOPSI

L'Ini i el Pol són una parella d'adolescents en plena efervescència. Ell es mor de ganes de fer sexe, de fer l'amor. Ella també, però no se sent preparada. Una nit, mentre tots dos son al jardí de l'Ini passant l'estona, el Pol li demanarà de perdre la virginitat junts en aquell mateix moment, apel·lant a que tots dos tenen ganes de fer-ho i de fer-ho junts. L'Ini al principi li dirà que no està preparada encara però el Pol insistirà fins al punt que ella es veu obligada a tenir sexe sense tenir-ho clar. Però l'Ini interrompirà el moment donant una negativa clara al Pol. Aquest fet aparentment innocent, els determinarà amb el pas dels anys. Com a totes nosaltres.

Aquesta obra posa el focus sobre les vegades que les noies, sobretot en època d'adolescència, han patit algun abús o agressió sexual i no han sigut conscients, sobretot per falta d'informació sobre aquest tema, i com això ha afectat en la seva sexualitat al cap dels anys.

L'autora d'aquesta peça teatral és la Montse Folgado, també intèrpret de la mateixa. L'altre protagnosta és el jove vilafranquí Raül Ferré. Es tracta d'una companyia emergent, La Cítrica Teatre, nascuda a Barcelona que busca fer un teatre viu, a vegades visceral, poc pretensiós i posant èmfasi en actuar de veritat sota circumstàncies imaginades. Un teatre que convidi a intensos viatges emocionals, que qüestioni aspectes de la nostra naturalesa, que faci un retrat de la part més humana de contextos socials actuals i que barregi, sense complexes, l'humor, el drama, la subtilesa i la caricatura. 

 

Direcció: Mercè Solé

Intèrprets: Raül Ferré i Montse Folgado

Producció: companyia La Cítrica Teatre

 

Accés lliure i gratuït. 


Accessibilitat