Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dilluns29març '21

Gimcana challenge ( Joves de 13 a 17 anys)

Dates i lloc: 

Dilluns 29 de març

Activitat exterior dinamitzada a través del Whats App.

Horari: 

De 17:30 a 19:30h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

Activitat exterior i gratuïta per a joves de 13 a 17 anys.

Inscriu-te amb el teu grup de màx. 6 persones. 

Vols passar una tarda diferent i divertida a la teva bola? A la Nau et convidem a participar a la Gimcana challenge! Un seguit de proves i reptes per Vilafranca que et faran suar, pensar, però de ben segur que riure molt!

És ben fàcil! Per poder participar necessites:

• Tenir entre 13 i 17 anys
• Trobar un grup de mínim 2 i màxim 6 persones i inscriure-us. ( Només cal que s'inscrigui una persona del grup i a l'apartat "comentaris o observacions" del final de tot del formulari indiqui el nom i cognoms de la resta del grup)
• Estar preparades pel tret de sortida de les proves a les 17:30h del dilluns 29 de març.
• Tenir almenys un mòbil operatiu per grup per poder rebre les instruccions del joc a través de whats app. 
• Un cop us enviem les proves o reptes a fer, llegir-les atentament i enviar les evidències ( una foto o vídeo) al número de mòbil de la Nau que us donarem prèviament, per demostrar que heu fet la prova, heu trobat el lloc correcte, etc.

Per aquesta activitat no fa falta venir abans a l'Espai Jove La Nau, només que tingueu un mòbil amb Internet i cobertura per rebre i enviar missatges o dubtes importants.

L'activitat té una duració de 2h i es tracta que cada grup us organitzeu per a fer totes les proves i enviar al whats app de La Nau totes les evidències amb l'ordre que vulgueu indicant el número de prova que és.

El primer grup que enviï les evidències ( fotos o vídeos) de tots els reptes demanats serà el guanyador i tindrà premi! Així doncs, només aquest grup guanyador podrà passar per La Nau a recollir la sorpresa que tenim preparada i si ho vol, compartir-ho a les xxss!

Finalment, des de La Nau farem un recull de les fotos o vídeos més divertits que ens hàgiu enviat i ho compartirem a les nostres xxss com un bon record del Gimcana challenge!


 

Places limitades per ordre d'inscripció. Inscriu-te!


Accessibilitat