Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts16juliol '19

Fotografia bàsica (16-30 anys)

Dates i lloc: 

Els dimarts 16, 23 i 30 de juliol a l'espai jove La Nau.

Horari: 

De 18 – 20 h (8 hores)

Organització i contacte: 

A càrrec de: Escola d’art municipal Arsenal

Correu: lanau@vilafranca.org

Telèfon: 937683868

Whatsapp: 636935466

Coneix les multituds de possibilitats de la fotografia amb càmera reflex. Aprèn a utilitzar els paràmetres d'una càmera reflex en mode manual.

Coneix els fonaments bàsics de la teoria fotogràfica, perd la por a la multitud d'opcions que ens ofereixen les càmeres actuals icentra't a captar l'escena.

El domini dels tres paràmetres bàsics de la fotografia et permetran fer un salt qualitatiu en les teves imatges: l'ISO i la relació diafragma obturador. Aprendràs a compensar l'exposició i a ajustar la temperatura del color.

Tipus d'enfocaments, com utilitzar el flax i tipus d'arxiu RAW i JPG.
 

Aplica el llenguatge visual per crear composicions equilibrades. Aprèn a utilitzar objectes com a elements comunicadors.
 

Cal que portis la teva càmera reflex!

Preu: 10€

Cal inscripció prèvia