Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dilluns18novembre '19

Exposició FLOW i taller sexualitats (18 – 30 anys)

Dates i lloc: 

Del 18 al 29 de novembre 

Horari: 

1- Exposició amb accés lliure i gratuït de 16:30 - 21:30 h de dilluns a divendres i dissabtes matí de 10 - 14 h i tardes de 17 - 21:30 h. 

2- Taller FLOW: dimarts 26 de novembre de 2019 de 17 - 18:30 h. 

Per a joves de +18

Organització i contacte: 

A càrrec de: SEXus www.sexus.org

Correu: lanau@vilafranca.org

Telèfon: 937683868

Whatsapp: 636935466

Els nostres fluids són una explosió expresiva dels nostres cossos. Descobreix el teu FLOW! Descobreix-te! 

El projecte de SEXus que porta per nom FLOW ens ofereix dues propostes diferenciades al voltant d'un aspecte sovint invisibilitzat de les nostres sexualitats: Els fluids corporals. 

En primer lloc, l'espai jove la Nau tindrem una exposició amb accés lliure i gratuït, on es presentaran les escenes que identifiquen cadascun dels fluids i pràctiques sexuals, tot representat per personatges que reflecteixin la diversitat corporal, estètica, sense caure en estereotips. La ‘Saliva’, la ‘Menstruació’, el ‘Flux de l’excitació’, el ‘Semen’, el ‘Líquid preseminal’ o el ‘Moc cervical’ seran alguns dels fluids protagonistes de l’exhibició. Activitat organitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.


En segon lloc, també oferirem un taller de Sexualitats. Aquest taller està enfocat des d'una perspectiva de gènere i intercultural. D'una banda, es respectaran les identitats de gènere, analitzant i visibilitzant un marc social amb desigualtats per raó de gènere que, travessa fonamentalment la vida de les dones i d'aquelles persones que transgredeixen o qüestionen el model hegemònic de les sexualitats. Per altra banda, es reflexionarà sobre el fet que tots els cossos tenen la capacitat de generar fluids, independentment de la identitat de gènere, anatomia o procedència que tinguin i, coneixerem la importància de conèixer els nostres fluids i el nostre  propi cos en general.

L’equip de SEXus treballa des d’un enfocament de drets i feminista que té en compte les diverses opcions, preferències sexuals, identitats i expressions de gènere, així com les diferents sexualitats, plaers i desitjos que formen part de la realitat de cada persona. Alhora, ofereixen una mirada de la sexualitat no normativa amb l’objectiu de visibilitzar i desmuntar els estereotips que circulen, posant de manifest la incidència rellevant que té la construcció del gènere en el procés de socialització i en la percepció de la pròpia sexualitat, així com els aspectes socials, culturals, psicològics i biològics.

 

Accés a l'exposició lliure i gratuït.

Accés al taller: gratuït 

Per participar al taller cal inscripció prèvia


Accessibilitat