Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres14juliol '21

Espectacle de circ, acrobàcies i teles amb la Companyia Sempre Arriba i Acrobatistes.

Dates i lloc: 

Dimecres 14 de juliol

Activitat presencial al pati de l'Espai Jove La Nau

C/ de Baltà de Cela 45-47, Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 19:30 a 22h aprox.

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau ( Servei de Joventut)

Contacte: lanau@vilafranca.cat 

Activitat presencial al pati de l'Espai Jove La Nau per joves +18 

2ª Escena Fresca, espectacle de circ, acrobàcies i teles amb la Companyia Sempre Arriba i Cia. Acrobatistes.

 

Actuació de circ i clown a càrrec de la companyia Sempre Arriba


La Marta Iglesias és el nom que hi ha sota Sempre Arriba, una jove artista gallega que resideix actualment a Vilafranca del Penedès. La Marta és una persona de naturalesa inquieta i curiosa, que des de petita ha sentit interès pel ball i el moviment expressiu, el que la va portar a llicenciar-se en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i, durant els anys de carrera, va descobrir el món de el circ i del clown.
Un cop decidit que aquest era el camí que volia seguir, es vaig formar en diferents escoles com Oreka Zirko Eskola (Pamplona), Circ Crioll (Buenos Aires), International Clown School (Eivissa), Hangar des Mines (França), mentrestant treballava com Pallassa d'Hospital amb la Fundació Theodora, i amb diferents companyies de teatre de carrer, circ i improvisació.
Avui dia empra el clown com a element comunicatiu, presentant els seus treballs sota el nom de Sempre Arriba, acompanyant en processos creatius a companyes de professió, impartint formacions i col•laborant amb altres companyies.
La Marta ens presenta l'espectacle C'est pas possible, que consisteix en una història d'autosuperació amb un missatge molt coherent en aquests temps, un Sí que es pot, un Juntes Podem. Usant el clown com a llenguatge, i en comunicació directa amb el públic, en aquest espectacle es posa de manifest la dualitat que molts vivim per dins, hem après a ser eficaços, a complir terminis i expectatives, i ens hem oblidat de deixar-nos ser i gaudir.

 

Actuació companyia de circ AcribatistesAcrobatistes és la companyia de circ de l'escola d'aeris La Vertical de Vilafranca del Penedès. Va néixer l'any 2018, i és un projecte autogestionat i impulsat per joves emprenedors artístics amb ganes de comunicar, expressar, imaginar, crear espectacles i donar a conèixer els aeris del circ arreu de Catalunya. "Circus Disaster" és l'espectacle de teles acrobàtiques que explica la història d'un circ i els seus personatges característics, com el pallasso, els equilibristes, la filla del director, la contorsionista, la pitonissa... des de l' humor i la comèdia!

 

 

Places limitades i per ordre d'inscripció. Reserva la teva plaça aquí!


Accessibilitat