Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres12agost '20

Espectacle de Boomwhackers

Dates i lloc: 

12 d'agost 

Esdeveniment presencial a l'Espai Jove La Nau

Carrer de Baltà de Cela, 45-47 ( Vilafranca del Penedès)

 

Horari: 

A les 19:30h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau - Servei de Joventut

5ª Escena Fresca 2020 amb un Espectacle de Boomwhackers

No us perdeu el cinquè acte de les Escenes Fresques de La Nau!

En aquesta vesprada viurem un espectacle nou i diferent!

El Santi Carcasona és un músic polifacètic que porta treballant en el món de la percussió des de 1998. Des de 2013 s'especialitza en el treball amb boomwhackers (són uns tubs de color de diferent llargada, afinats segons el seu color i la seva mida) i esdevé tot un referent en aquesta disciplina arribant a fer masterclass a Operación Triunfo, entre d'altres.

Per la sessió de Boomwhackers i drum circle es farà un recorregut musical on el mateix públic és qui desenvolupa la música. Amb materials fàcilment desinfectables, es farà una sessió guiada, cada participant actuarà fent ritmes de percussió corporal, tocant egg shakers, instruments de percussió (djembés, campanes, tambors,...) i finalment es faran melodies, harmonies i cançons amb els boomwhackers.

Una orquestra de color, sons, notes, i de treball en comú!

 

Activitat gratuïta, amb reserva prèvia.

Per a joves a partir de 18 anys. 

Reserva JA la teva entrada!