Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres03agost '22

Dansa i Teatre

Dates i lloc: 

Dimecres 3 d'agost de 2022

Horari: 

A partir de les 19:30 h.

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

[email protected] / whatsapp: 636 93 54 66 

5ª de les Escenes Fresques 2022

Última de les Escenes Fresques de l'estiu 2022. El dimecres 3 d'agost de 2022 podrem gaudir d'un vespre de grans interpretacions sobre l'escenari. S'encetarà amb una actuació de dansa contemporània seguida de tres peces de teatre breu.

 

People

La Cia de dansa Moviment sísmic resident a l'Espai Jove La Nau ens presentarà una obra de treball corporal sobre la representació d’un cos creat per varis individus i la metamorfosi que viu al sentir l’impuls de discernir i crear diferències entres els propis individus. Duent a terme la consolidació de fronteres i posicionaments de superioritat o inferioritat entre si. PEOPLE exposa una agrupació de gent que lluitarà contra la dualitat de les preferències personals per sobre les necessitats grupals, deixant-se descobrir per allò que cadascú prefereix i que li és més favorable a la llarga.

 

 

Píndoles de teatre breu

Amb les obres del Píndoles - teatre breu en espais vius,  l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Aquest cop els acollim al pati de La Nau, trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu i intens, amb la següent selecció d'obres:

 

”Babar”, sota la direcció de Fèlix Casanellas Berges i Eloi Tres.

Drama rural. Un jove que treballa a la vinya ens explica la història del seu amic Assiz, trencant amb els estereotips de les persones que treballen el camp i posant èmfasi en l’etapa de joventut, el racisme i els models de turisme. Un monòleg amb tocs d’humor però que ens fa reflexionar entorn els prejudicis la societat on vivim.

“Big Bang”, sota la direcció d'Ivan Andrade. 

Dos joves reflexionen entorn l’amor i la creació de l’univers mentre ens adonem dels sentiments i els pensaments oposats que poden tenir dos membres d’una mateixa parella sense saber-ho.

 

 “La Píndola”, sota la direcció d'Ivan Andrade. 

La Píndola, la solució a tots els teus problemes, un camí sense retorn. Una peça que posa sobre la taula la indecisió de prendre la píndola o no, qüestionant el model de societat en el que vivim, i la ciència. L’amor, la por, la incertesa, la soledat, l’atenció pels altres i pel planeta... aspectes, tots ells, molt presents en la nostra experiència individual, però poc rellevants dins l'escala de valors d’aquesta societat.

 

Accés lliure i gratuït.