Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte22octubre '22

Concert Sociología Animal+ Reydekopas

Dates i lloc: 

22 d'octubre de 2022 a l'Espai Jove La Nau

Carrer de Baltà de Cela, 45, 47, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Horari: 

23:00 h- 1:15 h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

[email protected] / whatsapp: 636 93 54 66 

Accés lliure i gratuït.

Sociología Animal neix l'any 2018 de la mà de Renacencista (València) i El Pianista (Sant Sadurní d'Anoia). El seu debut va evidenciar el ferri compromís social i la maduresa lírica que caracteritzen al grup. El bon acolliment en el panorama underground valencià va encendre la metxa del seu primer llarg, Praxis, que va vindre acompanyat d'una posada en escena cada vegada més potent.

Acostant-se al seu 4t aniversari, Sociologia Animal ja ha registrat 3 discs i més de 30 cançons; consolidant així un projecte en el qual han participat artistes de la talla de Tesa, Malparlat, Frida, Pacifiko o Loren D. Amb el seu últim treball, Contrapoder Vol. 1, confirmen un notable salt qualitatiu. La fusió de rap amb altres estils ha aconseguit acostar el seu missatge contestatari a públic menys afí al hiphop. Mostra d'això és l'excel·lent acolliment d'Aixopluc, tema que en tot just 3 setmanes va obtenir més de 10.000 reproduccions. Ara son finalistes al concurs Engresca't 2022 , sonant fins i tot en I CAT, À Punt i RNE. Girant entre València, Madrid i Catalunya, Sociologia Animal garanteix un directe àgil, potent i festiu

ReydeKopas és una banda musical amb un estil propi resultat del mestissatge d’estils com la rumba, el rock i el rap.

Formada al 2020 per 5 joves Penedesencs, ofereix un repertori de cançons pròpies caracteritzades per la barreja d’humor, bon rotllo, crítica i reivindicació. Mentres alguns dels singles que van veure la llum al 2021van ser escollits per els editors de Spotify per afegir-los a playlists oficials tal com: “Rock español”,“Rock callejero” i “P’arriba”, el grup ha estat preparant nous llençaments per tenir un ampli repertori, a més a mésd’un bon show enfocat principalment a un ambient festiu popular, ja que incorpora covers d’“Estopa”, “El canto del loco” i “Tequila”

Els pots escoltar aquí.

 


Accessibilitat