Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte17setembre '22

Concert Los Uralitas+ Shatter Band

Dates i lloc: 

Dissabte 17 de setembre del 2022

Carrer de Baltà de Cela, 45, 47, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

Horari: 

23:00h- 1:30h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

lanau@vilafranca.org / whatsapp: 636 93 54 66 

Accés lliure i gratuït 

Concert conjunt de Los Uralitas (grup de rock n roll, hard rock, blues de Gelida) i Shatter Band (grup de rock format a Vilafranca a principis de 2019). 

  • Los Uralitas és un grup de rock n’roll, hard rock, blues  format a Gelida, Barcelona. La seva música s'inspira en els clàssics dels anys 60, 70 i 80, amb algunes influències dels  2000 i també de la música contemporània.  Els seus referents van des de Chuck Berry, Elvis, Aretha Franlkin, els Beatles i els Rolling Stones fins a Motörhead o Eagles of the Death Metall, passant per Joan Jett, Alice Cooper o Loquillo.
    • L’any 2018 es van establir com una banda de rock n’roll, gravant els seus temes i arribant cada vegada a més públic. La seva posada en escena es caracteritza per la proximitat amb el públic estenent el show més enllà de l'escenari. El 2019 la banda va entrar a l'estudi per a gravar diverses cançons, publicant el single “Too Old To Love (Too Young To Die)” a finales del 2021. El 2022 Los Uralitas han tornat a l'estudi per a gravar nou material, Well-Met Bones, que es publicarà a finals d’aquest any.

 

  • Shatter Band és un grup de rock format a Vilafranca a principis de 2019, està format per Raül Ferré (veu i guitarra), Joan Bañó (guitarra i veus), Albert Ferrer (baix), Èric Navazo (bateria). La banda publica el seu primer senzill "Home Alone" al Octubre de 2021 juntament amb un videoclip produït per la productora de cinema OMEN. El seu segon senzill "Wasting Time" arriba en forma de videoclip al abril de 2022.  El grup ha estat molt actiu a l'hora de compondre i això es materialitza en el seu primer EP, actualment en procés.

                  

Servei de bar a càrrec de la banda nascuda a l'Espai Jove La Nau  Koren.


Accessibilitat