Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres07juliol '21

Concert en acústic amb Alex Torres (jove talent de La Nau) i Queralt Lahoz

Dates i lloc: 

Dimecres 7 de juliol

Espectacle presencial al pati de l'Espai Jove La Nau

C/ de Baltà de Celà 45-47, Vilafranca del Penedès

Horari: 

De 19:30 a 22h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau ( Servei de Joventut)

Contacte: lanau@vilafranca.org

Activitat presencial al pati de l'Espai Jove La Nau per a joves +18 

1ª Escena Fresca, concert en acústic amb Alex Torres (jove talent de La Nau) i Queralt Lahoz

Places limitades i per ordre d'inscripció. Reserva la teva plaça aquí!

Actuació Alex Torres


l'Alex Torres va néixer el 16 de febrer de 1993 a Vilafranca de Penedès. Des de ben petit, ja cantava i era capaç d'aprendre la lletra d'una cançó completa només escoltant-la dues vegades. Els professors de l'escola es quedaven sorpresos cada vegada que l'escoltaven cantar. 

No va ser fins als 14 anys quan li van regalar la seva primera guitarra, amb la qual va aprendre a tocar les poques setmanes. Als 15 anys va compondre la seva primera cançó i poc temps després va fer el seu primer concert interpretant quatre cançons de la seva primera maqueta.
L'Alex sempre ha estat una persona autodidacta, tot i que també l'ha ajudat a créixer com a artista conèixer a altres músics amb els quals ha compartit idees i tècniques de producció. Al juny de 2020 va llançar el seu primer single titulat "Velero" ha estat amb el qual a iniciat la seva carrera musical com a artista independent.
A dia d'avui Alex Torres és artista, cantautor i productor de les seves cançons. Tot i que li agraden forces estils musicals se sent còmode cantant i produïnt temes de Rock, Rap i Rumba i és usuari habitual dels bucs d'assaig de l'espai jove La Nau, on hi assaja setmanalment.

 

Actuació de Queralt 

Queralt Lahoz és una jove artista emergent nascuda a Santa Coloma de Gramanet fa trenta anys, dins un nucli de migració andalusa on va emigrar gran part de la seva família de Granada. Ella va aprendre a parlar cantant a l'oïda de la seva àvia Maria, que li demanava que cantés cobles, flamenc, boleros a casa, on sempre hi havia la ràdio sonant.

Després d'un llarg recorregut, al novembre de 2019 presenta 1917, el primer EP on hi han col•laborat alguns dels músics i productors més exquisits de l'escena. El resultat són cinc cançons que barregen el flamenc i els sons més urbans. Amb 1917 Queralt desafia convencionalismes amb una veu capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpia d'una supervivent.
El seu esperat LP debut serà editat aquest maig 2021 en un treball conjunt entre els segells Costa Futuro i Say it Loud i vindrà a La Nau a presentar-lo en format acústic.

 

 


Accessibilitat