Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte16octubre '21

Concert de música electrònica amb Jade

Dates i lloc: 

Dissabte 16 d'octubre

Espectacle presencial a l'Espai Jove La Nau

( C/ de Baltà de Cela, 45-47. Vilafranca del Penedès)

Horari: 

De 19:30 a 21h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

Contacte: lanau@vilafranca.org

Concert de música electrònica de la programació de La Nau de Cooltura.

Jade és un projecte musical que va sorgir durant el confinament l'any 2020 i enguany és l'espectacle que encapçala la programació cultural de La Nau de Cooltura d'aquesta tardor. 

La banda està formada per l'artista, compositor i productor Marc Sánchez i el guitarrista i sessionista Aleix Hernández.


El febrer del 2021 va sortir a la llum el seu primer treball (EP), treballat a foc lent des de l'estiu anterior, 'Elements'. L'EP junta diferents estils musicals en un producte únic i diferent i conté gèneres com: l'electrònica, down-tempo, chill-out, ambiental i down-beats.


El nom del treball fa referència als cinc elements de la cultura Xinesa i cada cançó dóna nom a un d'ells. Més endavant surt a la llum el single 'Don't Forget to Smell the Flowers', una cançó que, seguint la temàtica de l'anterior EP, conté ritmes i elements del Drum and Bass. Un tema amb molta força que surt del registre anterior.


Després d'un temps tancat a l'estudi, juntament amb l'Aleix, el setembre del 2021 neix 'Plants'. Aquest CD segueix l'harmonia de la banda, encaixant elements molt similars als antics treballs (instruments de cordes i elements exòtics d'altres cultures), però amb un aire completament renovat. Amb cançons molt més rítmiques i ballables, 'Plants' destaca perquè cada cançó és totalment diferent de l'anterior.


Jade és una gemma preciosa de color verd que neix de la terra. Partint d'aquí, i amb molts elements naturals, Jade vol transmetre aquest amor a la natura amb elements orgànics i videoclips reivindicadors com el d'Earth - Elements (crítics i en contra del canvi climàtic).

 

No et perdis aquest espectacle audiovisual que de ben segur no et deixarà indiferent!

Reserva la teva entrada gratuïta a través d'aquest enllaç.

Xarxes socials per conèixer millor l'artista: 
Instagram im_jade_music
Facebook imjademusic
Correu: im.jade.music@gmail.com
Youtube
Web: imjademusic
Spotify
Apple Music
Deezer
Merch: https://jade-63.creator-spring.com/

 


Accessibilitat