Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dimecres13octubre '21

Com plantejar el teu projecte artístic? (Joves de 16 a 35 anys)

Dates i lloc: 

Dimecres 13 d'octubre

Activitat presencial

A l'Espai Jove La Nau ( C\ de Baltà de Cela 45-47)

Vilafranca del Penedès

 

Horari: 

De 19 a 20:30h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau ( Servei de Joventut)

Contacte: lanau@vilafranca.org

Formació emmarcada dins del projecte del Mercat Jove, oberta a joves de 16 a 35 anys.

En aquesta formació s'investiga la qüestió de la naturalesa d'un projecte artístic. Es presenta l'ampli camp de treball d'un artista professional, que de cap manera es limita "només" al treball creatiu al taller.


L'objectiu de l'esdeveniment és conèixer els continguts de les principals àrees de treball d'un artista més importants per a la realització d'un projecte artístic i crear un ambient còmode entre els participants per compartir opinions, experiències i projectes artístics diversos.
 

 

Aquesta formació estarà dinamitzada per l'artista Ines Schaikowski.

 

Ines Schaikowski és artista i col·laboradora artística de l'Institut de Belles Arts, Philipps Universitat de Marburgo, Alemanya. Docent del Màster oficial Concepcions artístiques, hilipps-Universidad de Marburgo de 2017 a 2019.

Ha cursat estudis en el Màster oficial PRODART de la Facultat de Belles Arts a la Universitat de Barcelona i estudis de Dissenyadora Gràfica (FP).

Des de 2012 ha realitzat exposicions individuals i col·lectives al seu país natal d'Alemanya , així com també a Espanya i en diversos països europeus.

Schaikowski ha obtingut diverses beques, com la Fundació Felicia Fuster 2018/19, del Ministeri de l'estat Federal de Brandenburgo 2017/18, del DAAD per una residència a Japó el 2010.

El 2019 va guanyar el Premi d' ArtsFAD Barcelona com a millor disseny de l'any 2019 exposat al HUB Barcelona Museu de Disseny.

Les seves exposicions es formalitzen mitjançant objectes, gràfics i instal·lacions.

 

 

Activitat gratuïta.

Places limitades i per ordre d'inscripció. Inscriu-te!

 


Accessibilitat