Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres16abril '21

Celebrem Sant Jordi! I tu, quin llibre ens recomanes?;)

Dates i lloc: 

Del 16  al 23 d'abril

Activitat virtual, oberta i gratuïta 

Horari: 

---

Organització i contacte: 

Organitza: Servei de Joventut amb col·laboració de diversos joves

Activitat virtual, oberta i gratuïta 

Arriba Sant Jordi i tot i que aquest any no es poden omplir els carrers de roses i llibres com estem acostumades no volem deixar de reivindicar la cultura literària entre els i les joves!

Aquest Sant Jordi, PIDCES i LA NAU amb l'ajuda de diversos joves volem crear un gran mural col·lectiu ple de cultura literària! Però necessitem la teva ajuda!

Si t'agrada llegir i tens ganes de conèixer nous llibres recomana'ns un llibre que t'encanti del gènere que vulguis, fes-li una foto a la portada i escriu-nos 4 línies sobre "per què" el recomanes!
Com ens ho pots fer arribar? Tria l'opció que vulguis!

1- Penja la foto del teu llibre amb el text i etiqueta'ns al IG @joventutvilafranca
2- Envia'ns la foto del teu llibre amb el text per missatge privat a través del IG @joventutvilafranca
3- Envia'ns la foto del teu llibre amb el text per missatge privat a través del whats app del Punt d'Informació Juvenil 690 35 37 17. 

Tens temps d'enviar-nos-ho fins el proper dimecres 21 d'abril!

I estigues atent@! Perquè el divendres 23 d'abril penjarem al nostre IG de @joventutvilafranca el mural col·lectiu final amb un llistat de totes les recomanacions que els i les joves ens hàgiu fet arribar per així, poder descobrir un munt de nous llibres més!

I tu, quin llibre ens recomanes?;)


Accessibilitat