Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres30octubre '20

Castaween Challenge! (13 a 17 anys)

Dates i lloc: 

Divendres 30 d'octubre 

Activitat presencial a l'Espai Jove La Nau. ACTIVITAT ANUL·LADA

Carrer de Baltà de Cela, 45-47 (Vilafranca del Penedès)

Horari: 

De 18h a 20h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau (Servei de Joventut)

Activitat per a joves de 13 a 17 anys, virtual ( a través de whats app) i gratuïta.

Vols passar una tarda diferent i divertida? A la Nau et convidem a participar al Castaween Challenge que et tenim preparat!

És ben fàcil! Per poder participar necessites:

  • Tenir entre 13 i 17 anys
  • Trobar un grup de mínim 3 i màxim 5 persones i inscriure-us.
  • Estar preparades pel tret de sortida de les proves a les 18h del divendres 30 d'octubre.
  • Anar disfressades d'una mateixa temàtica de Halloween o Castanyada que escolliu ( no cal que compreu res si no voleu, imaginació al poder!;) )
  • Tenir almenys un mòbil operatiu per grup per poder rebre les instruccions del joc.
  • Llegir totes les proves o reptes a fer i enviar les evidències ( una foto o vídeo) al número de mòbil de la Nau que us donarem prèviament, per demostrar que heu fet la prova, heu trobat el lloc correcte, etc.
  • Per aquesta activitat no fa falta venir abans a l'Espai Jove La Nau, només que estigueu a Vilafranca i que tingueu un mòbil amb Internet i cobertura per rebre i enviar missatges o dubtes importants.


L'activitat té una duració de 2h i es tracta que cada grup us organitzeu per a fer totes les proves i enviar al whats app de La Nau totes les evidències amb l'ordre que vulgueu indicant el número de prova que és.

El primer grup que enviï les evidències ( fotos o vídeos) de tots els reptes demanats serà el guanyador i tindrà premi! Així doncs, només aquest grup guanyador podrà passar per La Nau a recollir la sorpresa que tenim preparada i si ho vol, compartir-ho a les xxss!

Finalment, des de La Nau farem un recull de les fotos o vídeos més divertits que ens hàgiu enviat i NOMÉS SI HO VOLEU, ho compartirem a les nostres xxss com un bon record de la Castaween d'aquest any!

 

*IMPORTANT: Dins del formulari d'inscripcions, a l'apartat "d'observacions" la persona representant que faci la inscripció haurà de posar el nom del grup, així com els noms i cognoms de tots els membres de l'equip)

 

Places limitades i inscripció prèvia. Inscriu-vos aquí!


Accessibilitat