Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous20maig '21

Assaig obert d'Inda Pereda a La Nau

Dates i lloc: 

Dijous 20 de maig de 2021 a l'espai jove La Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 - 47)

Horari: 

A les 19:30 h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau

lanau@vilafranca.org

636 93 54 66 (whatsapp)

93 768 38 68 

Després d'una residència artística d'investigació i desenvolupament a La Nau, l'artista vilafranquí presentarà part del material treballat creat durant la residència per rebre les primeres impressions per part del públic assistent. 

 

L'Inda Pereda finalitza la seva residència artística de vuit setmanes a l'espai jove La Nau. L'objectiu d'aquesta residència ha sigut el treball en el seu projecte de comèdia gestual que parteix com a font d'inspiració de la figura clàssica de l'heroi i del llibre "L'heroi de les mil cares" de Joseph Campbell. El projecte compta amb la direcció d'Aitor Basauri, membre i fundador de la companyia anglesa d'humor físic Spymonkey i clown, i director, de números de clown del Cirque du Soleil. També compta com ajudant de direcció amb Marta Iglesias, fundadora de la companyia de clown i circ Sempre Arriba.

Finalment, com a tancament d'aquesta estada a La Nau, oferirà un assaig obert on presentarà part del material que ha elaborat fins ara amb l'objectiu de rebre el feedback del públic assistent per continuar treballant en ell.

L'accés a l'acte està limitat a persones amb invitació. 

Si t'interessa assistir-hi contacta amb La Nau: lanau@vilafranca.org , 636 93 54 66 (whatsapp) o via trucada al 93 768 38 68 


Accessibilitat