Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres29novembre '19

25N Teatre en clau de gènere: "I a tu... Com t'agrada?"

Dates i lloc: 

29 de novembre a l'espai jove La Nau

Horari: 

19:00 h

Organització i contacte: 

Correu: lanau@vilafranca.org

Telèfon: 937683868

Whatsapp: 636935466

Dins el marc del 25N i el cicle La nau reflexiona #EnClaudeGènere es farà una representació i posterior debat de "I a tu... Com t'agrada?" a càrrec de la companyia Farcits de crema.

Teatre fòrum sobre les relacions de parella, on a través de la representació de situacions quotidianes es tracten temes com les relacions sexuals, els estereotips de gènere i les relacions abusives.

Sinposi: L’Ori i la Sara són dos joves que es coneixen des de fa temps i s’agraden. Darrerament, han anat quedant, i per fi s'han atrevit a intimar i anar més enllà. Una tarda queden a casa de l'àvia de l’Ori, allà no hi viu ningú i de moment és el seu lloc de cites.

Després de la representació, es passa a un segon moment on es dóna el protagonisme al públic, aquest passa a participar de forma activa en el debat i les persoenes espectadores tindran l'oportunitat de pujar a l'escenari, intentant de posar-se en el paper dels actors i de les actrius i buscant noves estratègies per resoldre els problemes que han detectat. D'aquesta manera el públic transforma la realitat i busca l'estratègia per capgirar la situació. 

Aquest és un acte que forma part del programa d'actes del dia 25N, Dia internacional contra la violència de gènere, organitzat en col·laboració amb la Regidora d'Igualtat. 

Accés gratuït.


Accessibilitat